Ταπείνωση στο Μεστάγια για Μπαρτσελόνα

Μια του κλέφτη (με την Γρανάδα), δυο του κλέφτη (με την Ιμπίθα), την τρίτη δεν την γλίτωσε. Η Μπαρτσελόνα ήταν τραγική στο «Μεστάγια» και θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένη που γλίτωσε από μία ακόμα πιο βαριά ήττα, μια συντριβή.

Ο λόγος που αυτό δεν συνέβη λέγεται Τερ Στέγκεν. Ο Γερμανός τερματοφύλακας απέκρουσε στο πρώτο μέρος πέναλτι του Μάξι Γκόμες (12’), στο 31ο λεπτό με μία απόκρουση γλιτώνει το γκολ από φαλτσαριστό σουτ του Κοκλέν, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Γκαμεϊρό είχε σημαδέψει το δοκάρι του.

Στο πρώτο μέρος, η φλύαρη Μπαρτσελόνα είχε τελικές μόνο από τον Μέσι, αλλά καμία σημαντική στιγμή, με το ματς να… φωνάζει ότι γέρνει προς την πλευρά των γηπεδούχων.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοιΌπου κι αν είσαι είναι και το καζίνο σου, με Live Blackjack & Ρουλέτα και τραπέζια με Έλληνες dealers αποκλειστικά για τα μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!

Για να ανοίξει το σκορ χρειάστηκε η συνεισφορά ενός πρώην παίκτη της Βαλένθια, αφού στο σουτ του Μάξι Γκόμες, η μπάλα χτύπησε στο στήθος του Τζόρντι Άλμπα, άλλαξε πορεία και έφερε το 1-0 (48’). Ο ίδιος παίκτης με τέλειο φαλτσαριστό σουτ άφησε… όρθιο τον Τερ Στένγκεν για το 2-0 (77’), ενώ το VAR γλίτωσε από ακόμα μεγαλύτερη συντριβή τους Καταλανούς, αφού μέσω αυτού ο διαιτητής ακύρωσε τρίτο γκολ της Βαλένθια με τον Γκάμπριελ Παουλίστα.

Το ναυάγιο της Μπαρτσελόνα πιστοποιήθηκε από το γεγονός ότι είχε μόλις μία καλή στιγμή σε όλο το ματς, ένα σουτ του Μέσι, με τον Κίκε Σετιέν να έχει πολύ δύσκολο έργο, με μία ομάδα που φαίνεται να μην μπορεί να κάνει ούτε τα αυτονόητα στον αγωνιστικό χώρο.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Ισραηλινά ΜΜΕ: Μέσω Κύπρου μεταφέρθηκαν αμερικανικοί πύραυλοι από το Κατάρ στο Ισραήλ
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ενέκρινε ψήφισμα για μεταναστευτικό η Βουλή-Ζητά-Ζητά να εντείνει τις ενέργειες της προς την ΕΕ η Κυβέρνηση
Ισραήλ vs Ιράν-Σύγκριση αεροπορικών δυνάμεων και συστημάτων αεροπορικής άμυνας (pics)
Εικόνες από τον σεισμό 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Πληροφορίες ότι κατέρρευσαν μιναρέδες, ζημιές σε σπίτια
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής-Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι
ΒΙΝΤΕΟ: Σεισμός 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Ιδιαίτερα αισθητός κοντά στην Άγκυρα
Απάντησε στα πυρά του Τουρκικού ΥΠΕΞ για Συμπεράσματα ο Κόμπος-«Επιλογή της άλλης πλευράς αν θα προχωρήσει»
Απαντά για το επίδομα ενοικίου σε διπλωμάτη το ΥΠΕΞ-«Η Εισαγγελία γνωμάτευσε πως δεν στοιχειοθετείται ποινικό αδίκημα»