Κραυγή απόγνωσης από Τορναρίτη: Είμαστε για τα παναϊρκα

Την αδιαφορία των οπαδών του Ολυμπιακού, σχετικά με το οικονομικό κομμάτι, καυτηρίασε για άλλη μια φορά ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Χριστόφορος Τορναρίτης.

Όπως τονίζει, είναι απογοητευμένος σχετικά με τη συνεισφορά των οπαδών της ομάδας, σχετικά με το οικονομικό και ρίχνει κάποιες καυστικές... ατάκες.

Αναλυτικά τι αναφέρει:

Έχουν σπάσει τα νεύρα μου από την αδιαφορία και την ΓΑΟΥΡΟΣΙΝΗ όλον γύρω - γύρω !!

Είμαι απελπιστικά απογοητευμένος από όλους τους αυλοκόλακες ...

Τώρα που μιλάμε εν έτη 2020 :

Αν εξαιρέσουμε τον Πέτρο Σάββα , τον απλό κόσμο που συνεισφέρει με ένα εισιτήριο, season ticket , η συνδρομή αφού αυτά μπορεί, κάποια άτομα όπως η Αντωνία , ο Σεραφείμ , Ο Κούλλης που δουλεύουν αφιλοκερδώς, κατά τα αλλά είμαι μόνος , και είμαστε για τα παναίρκα !!

Όπως το ακούτε !!

Παναίρκα

Τα ποιο κάτω λόγια του Νικολή είναι όλη η αλήθεια:

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Πάντοτε όσα χρόνια ήμουν ποδοσφαιριστής αλλά και αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού μιλούσα εκ μέρος των ποδοσφαιριστών και έλεγα πάντα αυτά που ανήκαν στο δικό μας κομμάτι, το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Φέτος ασθάνομαι και θέλω να πω κάποια πράγματα που αφορούν γενικά το σωματείο μας. Η ομάδα περνά δύσκολες στιγμές και στις δυσκολίες φάνηκαν ποιοι πραγματικά αγαπούν τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός ήταν ανέκαθεν μια ομάδα που έδινε, και τι εννοώ με αυτό: " Έδωσε αγώνες για τον τόπο μας, αντιπροσώπευεσαι επάξια την Κύπρο σε Ελλάδα και εξωτερικό ".

Παλαιότερα αλλά και πριν μερικά χρόνια βοήθησε αρκετούς στο να βρούν μια καλή δουλειά όπως αργότερα και τα παιδιά τους, βοήθησε πάμπολλους δια μέσο του να αναδειχθούν και να πάρουν όλοι μια εξέχουσα θέση και πόστο στην κυπριακή κοινωνίας (βουλευτές, δημάρχους, ακόμη και προέδρους). Θα αναρωτηθείτε γιατί τα γράφω όλα αυτά, τα γράφω γιατί όλοι αυτοί εκτός απο 3-4 άτομα έχουν πάρει αυτό που ήθελαν, έχουν εξυπηρετήσει προσωπικά συμφέροντα και τώρα έχουν ξεχάσει τι τους πρόσφερε αυτή η ομάδα. ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ;

Ένα να ξέρουν όλοι αυτοί ο τροχός θα ξαναγυρίσει γιατί αυτή η ομάδα έχει βαθιές ρίζες και έχει μπει στις καρδιές πολλών και δεν θα την αφήσουν να χαθεί. Η ιστορία είναι εκεί και γράφεται και ότι γράφεται, δεν ξεγράφεται. Κάτι τέτοια λαμόγια και αυλοκόλακες που πέρασαν κατά καιρούς δεν θα ξαναφήσουμε να πλησιάσουν την ομάδα μας. Και μην μου πείτε ότι είναι δύσκολοι καιροί και έχει κρίση και ο καθένας προσπαθεί να σώσει την δουλειά του και την οικογένεια του γιατί πολλοι ολυμπιακοί που δεν έχουν σχεδόν τίποτα έχουν κάνει έστω και μια συβολική εισφορά ή έχουν βοηθήσει με αγορά εισητηρίου διαρκείας ή με άλλους τρόπους που δεν είναι της ώρας να αναφερθώ, ενώ αυτοί ούτε ένα ευρώ. Με πολλή πικρία και απογοήτευση ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Νικολάου.

Δειτε Επισης

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018-«Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»
Όταν οι φιλίες και οι συγγένειες συναντούν τα high politics
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Ενισχυτικά μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών χρειάζονται 1100 παιδιά στην εκπαίδευση
Αρχές του 2025 η ψηφιοποίηση των αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας-Το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΟΙΚ
Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ