Συγκλονίζει ο Τσιτσαρίτο: «Πατέρα, η καριέρα μου τελειώνει»

Ένα συγκλονιστικό video κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media με πρωταγωνιστή τον Μεξικανό επιθετικό, Τσιτσαρίτο.

Ο Χαβιέρ Ερνάντεζ συνεχίζει τη ποδοσφαιρική του πορεία στους Λος Άντζελες Γκάλαξι, ωστόσο δεν είναι καθόλου ευτυχισμένος γιατί όπως λέει στον πατέρα του αυτή είναι η αρχή του τέλους της καριέρας του!

Ο έμπειρος φορ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στις ΗΠΑ, πλέον, αλλά αυτό δεν αποτελεί βάλσαμο. Το πρόβλημα του Τσιτσαρίτο όπως λέει στον πατέρα του είναι το τέλος του ευρωπαϊκού ονείρου για το οποίο εκείνος και η οικογένειά του κόπιασαν τόσο πολύ.

Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε τι είπε ο Μεξικανός, συνομιλώντας με την οικογένειά του: "Είναι σχεδόν σίγουρο, πάω στους Γκάλαξι. Όλα είναι τέλεια πατέρα, μόνο που είναι σαν την αρχή του τέλους της καριέρας μου, ξέρεις; Αποσυρόμαστε από το ευρωπαϊκό όνειρο. Αυτό που εννοώ είναι ότι λέμε αντίο σε μία καριέρα για την οποία δώσαμε πολλά. Ξέρω ότι το νιώθετε και θα κοιτάξουμε όλοι μαζί τη φωτεινή πλευρά του και θα είναι καταπληκτικό".

Και ο Τσιτσαρίτο ξεσπάσει σε κλάματα, αναφέροντας: "Είναι 10 χρόνια που με κάνουν να νιώθω νοσταλγία και να κλαίω. Δεν είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω, απλά λέω αντίο σε μία όμορφη εμπειρία και μέρος μου δεν θα είναι πλέον εκεί...

Αυτή είναι μία άλλη ομάδα. Είναι διαφορετικό, σίγουρα, δεν είναι εύκολο όμως. Θα είμαι όμως πιο κοντά σας και θα σας βλέπω πιο συχνά" ήταν μερικά από τα συγκλονιστικά λόγια που είπε ο Τσιτσαρίτο μιλώντας στους δικούς του και μπορείτε να τα δείτε ολοκληρωμένα στο παρακάτω video.

Πηγή:sport24.gr

Δειτε Επισης

Η ανάγκη του Νετανιάχου για πολιτική επιβίωση στο επίκεντρο της κρίσης Ισραήλ-Ιράν
Χειροπέδες σε 44χρονο για τον εμπρησμό 17 οχημάτων σε συνεργείο
Αυτά είναι τα εξεταστικά κέντρα για τις Παγκύπριες Εξετάσεις κατά επαρχία
Θρήνος για τον 31χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε όταν κατέρρευσε κτήριο-Έκανε μεροκάματα εκτός υπηρεσίας
Καταζητείσαι 42χρονος Σύρος για παράνομη είσοδο στην Κύπρο το... 2022
ΥΠΕΣ για σχέδιο ΚτίΖΩ-«Δεν θα υπάρξει σοβαρή παρέκκλιση από τα καθορισμένα χρονοδιαγράμματα»
Δικαιώνει την Κυβέρνηση για αναστολή εξέτασης των αιτήσεων ασύλου η Κομισιόν-«Προβλέπεται για εννέα μήνες»
Νέα μαρτυρία για τον νεκρό στο Πασαλιμάνι-«Πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και τον πλάκωσαν τα μπάζα»
Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών σε 34χρονο που χτύπησε και βίασε την πρώην σύζυγο του
Βιώσιμο ως το 2080 το ΤΚΑ-Πολιτική βούληση Κυβέρνησης για εξορθολογισμό επενδυτικής πολιτικής