Ανανέωσε με Κατσαράβα η Ανόρθωση-Η πρώτη αντίδραση του ποδοσφαιριστή

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ανόρθωση όπου γνωστοποιεί την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νίκα Κατσαράβα μέχρι και το 2022.

Ο Γεωργιανός επιθετικός έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 39 συμμετοχές με την φανέλα της ομάδας μας (35 στο πρωτάθλημα, 3 στο Κύπελλο και μια στο Γιουρόπα Λιγκ) πετυχαίνοντας 9 τέρματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ανόρθωσης: 

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γεωργιανό ποδοσφαιριστή, Νίκα Κατσαράβα, μέχρι το 2022.

Ο Γεωργιανός επιθετικός έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 39 συμμετοχές με την φανέλα της ομάδας μας (35 στο πρωτάθλημα, 3 στο Κύπελλο και μια στο Γιουρόπα Λιγκ) πετυχαίνοντας 9 τέρματα.

Ευχόμαστε στον Νίκα Κατσαράβα να πανηγυρίσει την κατάκτηση τίτλων, όπως επίσης μπόλικες νίκες και επιτυχίες με τα χρώματα της Ανόρθωσης.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Νίκα Κατσαράβα παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Ανόρθωσης. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου σου;

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος που θα παραμείνω για ακόμη δύο χρόνια σε αυτό τον υπέροχο σύλλογο και θα συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα μέχρι τώρα, να δίνω δηλαδή τον καλύτερο μου εαυτό στον αγωνιστικό χώρο».

Τι θα ήθελες να πετύχεις προσωπικά αλλά και ως μέλος της ομάδας μας;

«Αυτό που θα ήθελα τη δεδομένη στιγμή είναι να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τα επόμενα παιχνίδια, ώστε να φτάσουμε ακόμα πιο κοντά στο να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι κάτι άλλωστε που κάνουμε καθημερινά, μέσα από τις προπονήσεις και την σκληρή δουλειά, έτσι ώστε να το πετύχουμε».

Το μήνυμα σου προς τον κόσμο;

«Θέλω να καλέσω τον κόσμο να παραμείνει στο πλευρό μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, καθώς θεωρώ πως μαζί, μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα».