«Έχασε» τον Ζαχίντ και ψάχνει τον Ντε Βινσέντι ο ΑΠΟΕΛ

Είναι ολοφάνερο πως ο φετινός ΑΠΟΕΛ υποφέρει στο ανασταλτικό κομμάτι, αφού απουσιάζει η ηγετική μορφή στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Είναι οφθαλμοφανές η απουσία του μαέστρου, ο οποίος θα μοιράσει παιχνίδι, θα δώσει κάθετες πάσες και θα οργανώνει το παιχνίδι των γαλαζοκιτρίνων.

Όλα αυτά μπορούμε να τα βρούμε στο παλιό πρόσωπο του Τόμας Ντε Βινσέντι και συγκεκριμένα της διετής παρουσίας του στον Αρχάγγελο, από τη χρονιά 2014 μέχρι το 2016. Είναι γεγονός, πως ο Αργεντινός μέσος έχει συστηθεί με δύο πρόσωπα τόσο στον ΑΠΟΕΛ, όσο και στο κυπριακό ποδόσφαιρο.  

Ο αρχηγός των πρωταθλητών, παίρνει τις ευκαιρίες του από τον τεχνικό της ομάδας, Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν, ωστόσο δείχνει να αδυνατεί να αντεπεξέλθει το δεδομένο χρονικό σημείο. Χωρίς αμφιβολία, οι φίλοι της ομάδας αλλά και οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ γνωρίζουν την αξία του Ντε Βινσέντι αλλά και το τι μπορεί να προσφέρει στον σύλλογο της Λευκωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η απάντηση Πετρίδη για τη ρήτρα του Ζαχίντ

Είναι γνωστές οι δυνατότητές του, ωστόσο χρειάζεται αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του, ούτως ώστε να μπορέσει αποδώσει το στάνταρ της απόδοσής του αλλά και να θυμίσει τον παλιό καλό του εαυτό.
 
Σε συνδυασμό μαζί με τους νεοαποκτηθέντες Μίλαν Γέφτοβιτς, Μάικ Γένσεν και Μπγιόρν Σιγκούρνταρσον, ο Τόμας Ντε Βινσέντι μπορεί να αποτελέσει μια έξτρα… προσθήκη για τον ΑΠΟΕΛ. Οι πρώτοι δύο αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, όμως είναι πολύ γρήγορα να κριθούν, ενώ ο τρίτος προστέθηκε στο οπλοστάσιο των γαλαζοκιτρίνων για να δώσει λύσεις στη γραμμή κρούσης.
 
Το χαριστικό... διαμάντι του ΑΠΟΕΛ που διαπρέπει στο ελληνικό ποδόσφαιρο 
 
Αναντίρρητα, ο Αργεντινός άσος του ΑΠΟΕΛ είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής από το υφιστάμενο ρόστερ που μπορεί να προσφέρει στο δημιουργικό κομμάτι αλλά και να τροφοδοτήσει τους επιθετικού της ομάδας με κάθετες μπαλιές, καθώς με την αποχώρηση του Γκάγιας Ζαχίντ από τον Αρχάγγελο, ο Ντε Βινσέντι είναι η μόνη λύση.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Πακιστανού επιτελικού μέσου, με νορβηγικό διαβατήριο, στον Παναθηναϊκό μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει. Ο Γκάγιας Ζαχίντ αποκτήθηκε στο τριφύλλι, με την μορφή δανεισμού από τους γαλαζοκιτρίνους, με τον Γιώργο Δώνη να πίνει νερό στο όνομα του και να επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξεκαθάρισε την επιστροφή του Ζαχίντ ο ΑΠΟΕΛ
 
Ο Έλληνας τεχνικός συνεργάστηκε στο παρελθόν μαζί με τον 25χρονο μεσοεπιθετικό στον ΑΠΟΕΛ και θεωρούσε πως μπορεί να προσφέρει αρκετά στον Παναθηναϊκό, τόσο στα άκρα της επίθεσης όσο και στις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Ο Ζαχίντ άρχισε κάπως μουδιασμένα στην αρχή. Ο Γιώργος Δώνης τον χρησιμοποιούσε ως εξτρέμ και ο 25χρονος άσος, έδειχνε να μην μπορεί να αποδώσει στη συγκεκριμένη θέση.
 
Από την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού πέρασε σε ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω από τον επιθετικό και από εκείνο το σημείο και μετά άρχισε να βοηθάει στα μέγιστα τους πράσινους. Έκτοτε, ο Γκάγιας Ζαχίντ σε 19 συμμετοχές έχει καταγράψει τρία γκολ και πέντε ασίστ.
 
Ο άσος του τριφυλλιού αν και πέρασε από ένα τραυματισμό, δεν πτοήθηκε και επέστρεψε πίσω δείχνοντας να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αλλά και να δικαιώνει τον Γιώργο Δώνη για την επιμονή του να τον εντάξει στο δυναμικό του Παναθηναϊκού.
 
Με την ολοκλήρωση της σεζόν ο Γκάγιας Ζαχίντ, αναμένεται να επιστρέψει στον ΑΠΟΕΛ. Οι πράσινοι αν και έχουν την οψιόν αγοράς για την αγορά του 25χρονου μέσου, δεν μπορούν να προχωρήσουν στη μετακίνησή του, αντιμετωπίζοντας ως εμπόδιο το οικονομικό κομμάτι. 
 
Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό, μόνο μοιραία μπορεί να αποδειχθεί η μετακίνησή του στο τριφύλλι το περασμένο καλοκαίρι για τον ΑΠΟΕΛ, αφού ο άσος των πρασίνων αναμφίβολα θα μπορούσε να αποτελέσει για τους πολυπρωταθλητές Κύπρου τον παίκτη κλειδί αλλά και να συνεισφέρει αρκετά με την ποιότητα και την τεχνική που διαθέτει στο παιχνίδι των γαλαζοκιτρίνων. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: