Δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του ο Λόρια: Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι

Αίσθηση προκάλεσε η μετακίνηση του Τζάνο Ανανίτζει από τη Σπαρτάκ Μόσχας στην Ανόρθωση, αφού ο Γεωργιανός άσος της Κυρίας, κουβαλά μαζί του ένα μεγάλο βιογραφικό με αρκετές παραστάσεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο 27 μέσος έχει βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με τον Τιμούρ Κετσπάγια να είναι ο κύριος υπαίτιος αλλά εμπνευστής αυτής της μεταγραφής.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η επιστροφή και η απώλεια στις επιλογές του Τιμούρ

Ο τερματοφύλακας της Κυρίας Γκιόργκι Λόρια, μιλώντας στην ιστοσελίδα της πατρίδας του popsport.com, αναφέρθηκε στον Ανανίτζε χωρίς να μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

 Ο 33χρονος πορτιέρε της Ανόρθωσης ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο πως, «οι συμπαίκτες μου και εγώ είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την άφιξη ενός τόσο ποιοτικού ποδοσφαιριστή. Έχω γνωρίσει τον Τζάνο τη σεζόν 2010/11 όταν κληθήκαμε στην Εθνική Γεωργίας. Αν δεν υπήρχαν οι τραυματισμοί θα είχε περισσότερες συμμετοχές και πολύ καλύτερες εμφανίσεις στην Σπαρτάκ. Η παρατεταμένη αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους δεν του επέτρεψε να φανερώσει τις δυνατότητές του. Απ’ ότι γνωρίζω ο Τζάνο είχε αρκετές προτάσεις από Ρωσία και άλλες χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, αλλά έπαιξε ρόλο ότι στην Ανόρθωση υπάρχει Γεωργιανός προπονητής και αρκετοί συμπατριώτες του στην ομάδα. Νομίζω ότι έκανε μία πολύ καλή επιλογή».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι σφυρίχτρες στα κρίσιμα ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής

Ο πανύψηλος τερματοφύλακας της ομάδας της Αμμοχώστου, αναφέρθηκε φυσικά στον Τιμούρ αλλά και στη μέχρι τώρα πορείας της Ανόρθωσης λέγοντας, «βρήκα τον εαυτό μου στην Κύπρο. Ήρθα μαζί με τον Οκριασβίλι και τον Νταουσβίλι και συνάντησα εδώ τον Κατσαράβα και το τεχνικό επιτελείο. Τον Τιμούρ Κετσπάγια και τον βοηθό προπονητή Σοσό Τέκια. Ήταν πολύ ενδιαφέρον. Η Ανόρθωση είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και αυτό αποτελεί τεράστια έκπληξη, καθώς άλλαξε το ρόστερ της ομάδας το καλοκαίρι κατά 90%. Κανείς δεν το περίμενε. Ωστόσο, είναι νωρίς να μιλήσουμε για το πρωτάθλημα, υπάρχει ακόμα μισή σεζόν».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
Το λάθος που κάνουμε όλοι-Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε τα αυγά στην πόρτα του ψυγείου
Πολιτικές αναταράξεις στην Ουγγαρία-Έρευνες κατά επικριτή του Όρμπαν λόγω υποψιών για χρηματοδότηση
Αισιοδοξία Κουμή για αντίστοιχες επιδόσεις στις τουριστικές αφίξεις με το 2023 παρά τις προκλήσεις