Η απολογία προς τον Κέρκεζ και ο παίκτης που ζήτησε να φύγει από την ΑΕΛ

Την καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, παραχώρησε ο Ντούσαν Κέρκεζ.

Ο προπονητής της λεμεσιανής ομάδας μίλησε ανοικτά για την επιστροφή των Τόρες και Γκαζαριάν στις προπονήσεις, αλλά και την επιθυμία του Μαρκόσκι ν' αποχωρήσει. 

Οι δηλώσεις του:

«Για εμάς ο αγώνας ο αυριανός είναι πολύ σημαντικός. Η τελευταία προπόνηση σήμερα και θα ξεκαθαρίσει το πλάνο μας. Γνωρίζουμε πως έχουμε μόνο τελικούς. Ξεκινούμε από αύριο. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Για μας είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε. Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία που έχουμε να παίξουμε μόνο τελικούς και δεν είναι από δικά μας λάθη. Είμαι πολύ περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου. Πρέπει να πάμε χωρίς άγχος στον αγώνα. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα και οι δυο ομάδες αλλά θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Θέλω να καλέσω όλους τους φιλάθλους μας να έρθουν να μας στηρίξουν, σέβομαι την απόφαση των οργανωμένων. Υπόσχομαι πως θα δώσουμε τα πάντα. Καλή συνέχεια στον Κάρλος. Τον ευχαριστούμε. Ο Μαρκόσκι είναι μαζί μας ακόμη, ο ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει».

Για τον Τόρες: «Όλοι γνωρίζετε τι συνέβη. Πάντα δίνω 2η ευκαιρία. Έχει απολογηθεί σε μένα και στους συμπαίκτες του. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει».

Για την επιστροφή του Θεόδωρου Αντωνίου: «Καλύτερη μεταγραφή ο Θεόδωρος για τον Ιανουάριο. Γίνεται το καλύτερο για την ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: