Έσπασαν τα παράθυρα, έπεσαν γυαλιά στα παιδιά από την βόμβα στον Παναγή

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με την βομβιστική επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος του Άρη, Γιάννης Παναγή, ο οποίος στην κατάθεση του εξέφρασε άγνοια ως το ποιος κρύβεται πίσω από την εγκληματική ενέργεια.
 
ΔΙΑΒΣΤΕ ΕΔΩ: Ανατίναξαν με βόμβα υψηλής ισχύος το όχημα του προέδρου του Άρη Λεμεσού

Οι δράστες «χτύπησαν» γύρω στις 4.30π.μ. σήμερα, τοποθετώντας αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό υψηλής ισχύος στο πίσω μέρος του οχήματος του 53χρονου, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε χώρο δίπλα από το δωμάτιο των ανήλικων παιδιών του.

Από την έκρηξη, έσπασαν τα τζάμια των δωματίων των παιδιών, με αποτέλεσμα να πέσουν γυαλιά πάνω τους, αφού τα κρεβάτια τους βρίσκονταν κάτω από τα παράθυρα.

Ως εκ τούτου, από θαύμα δεν τραυματίστηκαν τα δύο παιδάκια, ενώ εάν η βόμβα τοποθετείτο στο μπροστινό μέρος του οχήματος, τότε ενδεχομένως τα παιδιά να διέτρεχαν άμεσο κίνδυνο.  

Τα κίνητρα των δραστών διερευνώνται, με τις έρευνες να στρέφονται προς διάφορες κατευθύνσεις, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει αν το περιστατικό συνδέεται με την ποδοσφαιρική ή επαγγελματική του ιδιότητα.

Πάντως, υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, ο 6ος φάκελος που απεστάλη στα γραφεία της ΚΟΠ για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα αφορούσε αγώνα του Άρη Λεμεσού με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών που έγινε στις 12 Ιανουαρίου 2020 και  έχει ήδη σταλεί στην Αστυνομία για εξέταση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η βομβιστική επίθεση, η άγνοια του προέδρου και στο βάθος ο κόκκινος φάκελος

Mε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης, εκφράζει τη συμπαράστασή του, στον πρόεδρο της ομάδας.  

Η οικογένεια του Άρη Λεμεσου εκφράζει την συμπαράσταση της στον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ και πρόεδρο της εταιρείας, Ιωάννη Παναγή, για την αναδρη επίθεση που δέχτηκε στην περιουσία του.

Εμείς σαν ΑΡΗΣ Λεμεσού γινόμαστε πιο δυνατοί και πιο αποφασισμένοι απ' αυτό το συμβάν. Στόχος της ομάδας εξακολουθεί να ειναι η άνοδος της ομάδας μας στην Α κατηγορία παίζοντας καθαρό και τίμιο παιχνίδι.