«Το πρωτάθλημα είναι στημένο, θα επιτρέπετε σε έναν Ρώσο να το αλλοιώνει;»

Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν επίθεση στον «δικέφαλο» (λόγω του θέματος με το VAR στο γκολ του Μάτος επί της Λαμίας) και χαρακτηρίζουν στημένο το πρωτάθλημα. Τονίζοντας ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί με αυτές τις συνθήκες, ενώ σχολιάζουν ότι η χθεσινή συνάντηση των Big-4 με FIFA-UEFA ήταν ανούσια.

«Ή θα τηρήσετε τη νομιμότητα και θα σώσετε το ποδόσφαιρο, ή θα συνεχίσετε να επιτρέπετε σε έναν Ρώσο να αλλοιώνει…», αναφέρουν οι Πειραιώτες και καλούν FIFA, UEFA και Πολιτεία να παρέμβουν.

Η ανακοίνωση

Μόλις ένα 24ωρο μετά την ανούσια συνάντηση που υποτίθεται πως θα έφερνε μία νέα ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η συμμορία της εξυγίανσης κορυφώνει την εγκληματική της δράση χωρίς κανένα φραγμό.

Πιστεύαμε ότι με την εγκληματική αλλοίωση του αποτελέσματος στο Βόλο, είχαμε πιάσει πάτο. Τελικά, μετά τη σημερινή… τεχνική βλάβη του VAR στη Λαμία, όπου εντελώς συμπτωματικά συνέβη στο γκολ οφσάιντ του ΠΑΟΚ (όχι ότι χρειαζόταν VAR για κάτι τόσο οφθαλμοφανές), αποδεικνύεται ότι αυτό το πρωτάθλημα είναι στημένο και δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Ο Ολυμπιακός εδώ και μήνες έχει καταγγείλει με ονόματα και στοιχεία το σύστημα που «σκοτώνει» το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον, FIFA, UEFA και Πολιτεία είναι προ των ευθυνών τους. Ή θα τηρήσετε τη νομιμότητα και θα σώσετε το ποδόσφαιρο, ή θα συνεχίσετε να επιτρέπετε σε έναν Ρώσο να αλλοιώνει τους όρους του παιχνιδιού καταστρέφοντας το, αγοράζοντας ομάδες με μπροστινό τον ανιψιό του, προσλαμβάνοντας παιδιά και συζύγους δικαστών και διαιτητών, καθώς και αλλοιώνοντας υπέρ του αποτελέσματα ακόμη και με τεχνικές βλάβες του VAR. Ως εδώ! Πάρτε μέτρα άμεσα.
 
Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας