Όπως και να το δεις, ο Τιμούρ έχει τον τρόπο να μαγνητίζει τους ποδοσφαιριστές

Στην υλοποίηση της πρώτης μεταγραφής για την περίοδο Ιανουαρίου προχώρησε η Ανόρθωση, η οποία με αστραπιαίες κινήσεις έφερε στην Κύπρο τον Τζάνο Ανανίτζε.
 
Η μεταγραφική κίνηση της «Κυρίας» είναι ένα θέμα που συζητιέται τα τελευταία 24ωρα ανάμεσα στο φίλαθλο κοινό της Κύπρου. Ο Γεωργιανός κουβαλά ένα σπουδαίο βιογραφικό, ενώ στα πρώτα του βήματα ως ποδοσφαιριστής θεωρείτο από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του.
 
Στις πρώτες του δηλώσεις, το νέο απόκτημα της «Κυρίας» σημείωσε ότι ο κύριος λόγος που αποφάσισε να έρθει στην Κύπρο είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια. Η τοποθέτηση του 27χρονου εξτρέμ μόνο τυχαία δεν είναι, αφού ο Γεωργιανός κόουτς αποτελεί χωρίς υπερβολή μεγάλο κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή να έρθει στην Ανόρθωση.
 
Ο 51χρονος προπονητής είναι δίκαιος, πειθαρχημένος, δίνει ευκαιρίες σε όλους όσους τις αξίζουν και βάζει την ομάδα πάνω από το προσωπικό του βιογραφικό.
 
Είναι αρκετά μεγάλο το δείγμα, ώστε να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με την επαφή που έχει ο Κετσπάγια με τους πλείστους ποδοσφαιριστές του, σε όποιες ομάδες βρέθηκε.    
 
Ο Γεωργιανός τεχνικός βρίσκει τον τρόπο ν’ ανεβάζει την απόδοση των παικτών του κατακόρυφα κι αυτό ακριβώς θα προσπαθήσει να κάνει και με τον νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή. Τι μπορεί να ζητήσει ένας αθλητής από τον προπονητή του σε μια ομάδα που φέτος βγάζει μόνο υγεία;
 
Σε μια μεταγραφική περίοδο όπου όλες οι ομάδες δυσκολεύονται να βρουν παίκτες που κάνουν τη διαφορά, ο σύλλογος της Αμμοχώστου κατάφερε να πείσει τον Ανανίτζε να κατηφορίσει στην Κύπρο και να βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια που γίνεται για την κατάκτηση τουλάχιστον ενός τίτλου.
 
Αν η προσθήκη του Γεωργιανού διεθνή θα δικαιώσει τις προσδοκίες του κοινού είναι κάτι που μόνο ο χρόνος θα δείξει. Άλλωστε, όπως συνηθίζουμε να λέμε με την έλευση κάθε νέας μεταγραφής, καθρέφτης είναι το γήπεδο.
 
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Τιμούρ κατάφερε να αφαιρέσει έναν παίκτη που δεν χρησιμοποιούσε καθόλου (σ.σ. Κοφί) και να προσθέσει κάποιον με αρκετά μεγάλο πρεστίζ και προοπτική στο ρόστερ του.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: