Η χρηματιστηριακή αξία του Μπένσοπ και η... τρέλα με τα 2.000.000 ευρώ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Τσάρλισον Μπένσοπ με τη φανέλα του Απόλλωνα. Ο επιθετικός από το Κουρασάο κατόρθωσε να σκοράρει στην πρώτη ουσιαστικά επαφή του με την μπάλα, αφήνοντας πολύ θετική εντύπωση από την παρουσία του στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο παίκτης που ήρθε για να γεμίσει τα παπούτσια του Εμίλιο Ζελάγια, έχει πλούσιες περγαμηνές και εμπειρίες σε ολόκληρη την καριέρα του, ιδιαίτερα μετά το πέρασμά του από τα γερμανικά και τα ολλανδικά γήπεδα. 

Οι παρουσίες του στα Ευρωπαϊκά γήπεδα δείχνει ότι πρόκειται για έναν φτασμένο ποδοσφαιριστή που έχει το γκολ, με την πιο παραγωγική του σεζόν να έρχεται με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ στη Γερμανία. Τα 25 γκολ σε 60 εμφανίσεις ήταν αρκετά ώστε να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του Ανόβερου. 

Ο γερμανικός σύλλογος πλήρωσε τον Ιούλιο του 2015 δύο εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει από τη β' κατηγορία. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του και η συχνή του επαφή με τα δίκτυα ανέβασαν τη χρηματιστηριακή του αξία στα 2.000.000 ευρώ, ποσό αρκετά ψηλό για τα κυπριακά δεδομένα. 

Σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα που παρουσιάζονται στην τελευταία καταμέτρηση (σ.σ. Δεκέμβριος του 2019) της γνωστής ιστοσελίδας «transfermarkt», ο Μπένσοπ έχει αξία 500.000 ευρώ. 

Οι εμπειρίες που κουβαλά ο υψηλόσωμος στράικερ από το Κουρασάο, ενδέχεται ν' αποδειχθούν καθοριστικές για την προσαρμογή του στο Κολόσσι.

Άπαντες στο στρατόπεδο της λεμεσιανής ομάδας ελπίζουν ότι στο τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν θα μπορούν να καύχωνται ότι έχουν αντικαταστήσει επάξια το μεγάλο κενό που άφησε ο Εμίλιο Ζελάγια στη γραμμή κρούσης των κυανολεύκων.