Η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ στην Ανόρθωση και οι σχέσεις Τιμούρ-Ανανίτζε

Στο τι ήταν αυτό που ώθησε τον Τάνο Ανανίτζε να κατηφορίσει στο νησί μας αναφέρθηκε ο μάνατζερ του νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, Τεϊμούραζ Λεψάγι, σε νέες δηλώσεις που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της Γεωργίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κύριος ο Ανανίτζε-«Ο βασικός λόγος που ήρθα είναι ο Τιμούρ»

Ο ατζέντης του Γεωργιανού άσου, τόνισε πως μεγάλο ρόλο στην απόφαση του να έρθει στην Ανόρθωση έπαιξε ο τεχνικός της Κυρίας, Τιμούρ Κετσπάγια, αφού τον γνωρίζει αρκετά χρόνια και ξέρει τι μπορεί να του ζητήσει.

«Χρειαζόταν τέτοιο παίκτη η Ανόρθωση, επίσης έχει και συμπατριώτες. Είχαμε καλύτερες προτάσεις, αλλά αποφασίσαμε ότι χρειαζόταν όσο το δυνατό περισσότερα παιχνίδια και να κάνει επανεκκίνηση της καριέρας του. Είναι πολύ σημαντικό ότι η Ανόρθωση παλεύει για το πρωτάθλημα. Το να παλεύεις για το πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό από το να είσαι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Το να παλεύεις για το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ακόμα καλύτερη προοπτική», ανέφερε αρχικά ο μάνατζερ του Τζάνο Ανανίντζε.

«Αν του Τζάνο του αρέσει εδώ στην Κύπρο, τότε είναι πιθανόν να μείνει για περισσότερο χρόνο. Ο Τζάνο και όλη η Γεωργία αναμένουν τα πλέι οφ για το Euro 2020. Έτσι αποφασίσαμε για συμβόλαιο 6 μηνών και μετά θα δούμε τις επιλογές μας», κατέληξε ο Τεϊμούραζ Λεψάγι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ