Η επίσκεψη θυμωμένων οπαδών, η βομβιστική επίθεση και το μέλλον του Βάτερμαν

Στη βομβιστική επίθεση του διαιτητή, Ανδρέα Κωνσταντίνου, τις αλλαγές προπονητών στον Αρχάγγελο και το μέλλον του στον ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε ο τερματοφύλακας των γαλαζοκιτρίνων, Μπόι Βάτερμαν, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ολλανδική ιστοσελίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα αυτονόητα που δεν έγιναν, ο Σιγκούρνταρσον και η απεξάρτηση από τον... Μερκή

«Αν ζείτε εδώ, ξέρετε πώς λειτουργούν τα πράγματα. Είναι μια διαφορετική κουλτούρα. Δεν είχα βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο υπήρχε μόνο υλική ζημιά, προσπάθησαν μόνο να τον φοβίσουν. Καταλαβαίνω τις έντονες αντιδράσεις από το εξωτερικό γι’ αυτό που έγινε. Είχαμε τέσσερις διαφορετικούς προπονητές αυτή τη σεζόν, σε αυτή την ομάδα υπάρχει πάντα ανήσυχη κατάσταση. Υπάρχει μια τεράστια πίεση στον AΠΟΕΛ από έξω. Δεν θα διαβάσω εφημερίδες ή ιστοσελίδες, κάτι που θα ήθελα να προτείνω και στη διοίκηση, αλλά και να συνεχίζει να κάνει το ίδιο», ανέφερε για τη βομβιστική επίθεση του διαιτητή, ο Ολλανδός κίπερ.

«Το ποδόσφαιρο είναι τελείως διαφορετικό στην Κύπρο από ότι στην Ολλανδία. Έχω βιώσει επίσκεψη θυμωμένων οπαδών μας στα αποδυτήρια, κάτι που είναι αδιανόητο να συμβεί στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Ευτυχώς, δεν μιλώ τη γλώσσα και δεν άκουσα τι είπαν. Το συμβόλαιό μου λήγει φέτος, αλλά δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω, θα αφήσω τα πάντα να έρθουν στο δρόμο μου. Δεν θέλω να βιαστώ να πάρω μια απόφαση, η γυναίκα και ο γιος μου περνούν καλά εδώ», κατέληξε ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, για τη διαφορά του κυπριακού ποδοσφαίρου με του ολλανδικού και το μέλλον του στους γαλαζοκίτρινους. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: