Τα αυτονόητα που δεν έγιναν, ο Σιγκούρνταρσον και η απεξάρτηση από τον... Μερκή

Τρίτο σερί παιχνίδι για τον ΑΠΟΕΛ που δεν καταφέρνει να γευτεί την χαρά της νίκης αλλά ούτε και να στείλει την μπάλα στο αντίπαλο πλεχτό. Οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται σε ένα κομβικό σημείο της φετινής χρονιάς καθώς μέσα σε διάστημα, σχεδόν, ενός μήνα καλούνται να δώσουν εννέα καθοριστικά ματς, τόσο σε εγχώριες διοργανώσεις, όσο και σε Ευρώπη. 

Στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα οι πρωταθλητές για 45 λεπτά είχαν καλή παρουσία, κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο δημιουργώνταςευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που θα τους έφερνε στην ισοφάριση. 

Το πιο σημαντικό για τον ΑΠΟΕΛ δεν είναι το πως ηττήθηκε από την λεμεσιανή ομάδα, αλλά το πως οι ποδοσφαιριστές εδώ και αρκετά παιχνίδια δείχνουν να μην μπορούν να αντιδράσουν, μετά τα ανεπιτυχής αποτελέσματα και τις κακές εμφανίσεις, και ότι ακόμη προσπαθούν να προσαρμοστούν.

Ο σύλλογος της Λευκωσίας έχει δώσει μέχρι σήμερα 29 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και είναι η ομάδα με τα περισσότερα ματς στα πόδια της, ωστόσο η εικόνα που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο είναι προβληματική και θέλει αρκετή δουλειά.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο 35χρονος στόπερ, Γιώργος Μερκής, λειτούργησε ως... φορ περιοχής και λύτρωσε τον ΑΠΟΕΛ, όμως δεν μπορούν ο γαλαζοκίτρινοι να βασίζονται και να εξαρτώνται στον Κύπριο αμυντικό. 

Ένας που έρχεται να δώσει λύση στην αφλογιστία του ΑΠΟΕΛ, είναι ο  Μπίορν Σιγκούρνταρσον, ο οποίος σήμερα (23/1) ήταν παρών στην προπόνηση στον Αρχάγγελο και αναμένεται πως θα πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στο δεύτερο παιχνίδι κυπέλλου με τον Απόλλωνα, αφού στο παιχνίδι με τη Δόξα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. 

Οι ιθύνοντες των γαλαζοκιτρίνων, περιμένουν αρκετά από το διεθνή Ισλανδό στράικερ, αφού είναι γεγονός πως οι Λίνους Χαλένιους και Αντρίγιαν Πάβλοβιτς ακόμη ψάχνονται.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ