Οι σκέψεις με Εζρά, οι... μεταγραφές Χριστοφή-Τζιωνή και ο ξεχασμένος Μίκου

Στο ακουστικό βρίσκονται οι φίλοι της Ομόνοιας αναμένοντας την προσθήκη πρωτοκλασάτου τερματοφύλακα, ο οποίος θα είναι ο αντικαταστάτης του Φαμπιάνο Ριμπέιρο, με τον επικρατέστερο να είναι ο Ρουμάνος κίπερ, Κοστέλ Παντιλίμον.
 
Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός των πρασίνων, Χένινγκ Μπεργκ, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ερμή πως δεν είναι απεγνωσμένοι να κάνουν προσθήκες στην ομάδα, αφού όπως όλα δείχνουν πέραν από τη δεδομένη απόκτηση τερματοφύλακα αν θα υπάρξει δεύτερη προσθήκη, θα αφορά ποδοσφαιριστή για τα φτερά της επίθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Η παρουσία του προέδρου, οι ντόπες του Μπεργκ και η τριάρα στον Ερμή

Επιπρόσθετα, ο Χεν Εζρά είναι ο επικρατέστερος για αποχώρηση από την ομάδα της Λευκωσίας, ωστόσο ο Νορβηγός κόουτς δείχνει να τον εμπιστεύεται και ίσως επιθυμεί να τον κρατήσει μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στο Ηλίας Πούλλος.
 
Ο Νεόφυτος Λάρκου και συνεργάτες αναμένεται να ανάψουν το πράσινο φως, στη διοίκηση, για απόκτηση εξτρέμ μόνο αν βρεθεί κάτι καλύτερο από τον Ισραηλινό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δηλώνουν άγνοια οι Κύπριοι διαιτητές για ξένους ρεφ και εμμένουν στη θέση τους

Στα αξιοσημείωτα μετά και το δεύτερο αγώνα με τον Ερμή, για το θεσμό του Κυπέλλου, είναι οι θετικές παρουσίες των Δημήτρη Χριστοφή και Μαρίνου Τζιωνή.
 
Οι δύο Κύπριοι ήταν από τους παίκτες που δεν είχαν αρκετά λεπτά στα πόδια τους, όμως έδειξαν πως μπορούν να αποτελέσουν εσωτερικές μεταγραφές για το τριφύλλι. Επίσης και η καλή παρουσία του Μίκου, ο οποίος δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει με την ποιότητα που διαθέτει. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανατροπή δεδομένων! Κλείδωσε η κάθοδος ξένων διαιτητών στην Κύπρο