Το δώρο του Αγίου Βασίλη είναι... εδώ

Ο Τζάνο Ανανίτζε δεν είναι μια απλή περίπτωση ποδοσφαιριστή. Το καινούργιο μεταγραφικό απόκτημα της Ανόρθωσης έρχεται για να κοσμήσει τα γήπεδα μας για λίγους μήνες, προσδίδοντας πολύ μεγάλη ισχύ σε μια ήδη… εξαιρετική ομάδα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ζήτησε δώρα από τον Άγιο Βασίλη, μετά από τον νικηφόρο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ προ μερικών εβδομάδων και αυτός του τα… έφερε απλόχερα. Είναι δεδομένο πως ο 27χρονος συμπατριώτης του είναι ένα δώρο, το οποίο δύσκολα το βρίσκεις από κάπου. Ο φαλακρός… δεν είναι κανένας χθεσινός, όμως. Το είχε ξανακάνει, φέρνοντας κοτζάμ Κινκλάτζε, Σάβιο και Βόουτερ, πριν από κάποια χρόνια, ταράζοντας τα… λιμνάζοντα νερά του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Το τι μπορεί να προσφέρει ο πρώην παικταράς της Σπαρτάκ Μόσχας στην Ανόρθωση, δεν είμαστε οι αρμόδιοι για να το κρίνουμε. Από την άλλη, όμως, μέχρι στιγμής είναι ελάχιστες οι φορές που τέτοιας εμβέλειας ποδοσφαιριστές έρχονται στο νησί μας, σε τέτοια παραγωγική ηλικία. Συνήθως αυτοί που έρχονται έχουν σαν στόχο τα τελευταία ένσημα και την… αρπαχτή.

Ο Ανανίτζε, όμως, είναι φιλόδοξος σαν χαρακτήρας και θέλει να πρωταγωνιστήσει και στο κυπριακό πρωτάθλημα. Απέρριψε προτάσεις από Ελλάδα, Ρωσία και Τουρκία, για να παίξει κάτω υπό τις οδηγίες του Τιμούρ. Ουσιαστικά, προτίμησε τα ψίχουλα της Ανόρθωσης, παρά τον πακτωλό χρημάτων που του προσέφεραν πολλές ομάδες.

Η σύνδεση με την γεωργιανή παροικία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» δεν… σπάει εύκολα. Αυτή έπαιξε τον καθοριστικό ρόλο, στο να γίνει ο γεννημένος στο Κολουμπέτι της Γεωργίας, το νεότερο μέλος της. Όλοι αυτοί μαζί με τους υπόλοιπους, θα προσπαθήσουν να φέρουν ξανά την Ανόρθωση στο υψηλότερο σκαλοπάτι του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Από την ερχόμενη Τετάρτη (29/01) ο Γεωργιανός… μαέστρος θα πάρει την μπαγκέτα του, για να αρχίσει τις… παραστάσεις. Αν καταφέρει να δώσει αυτά που ευελπιστούν όλοι στα ενδότερα της ομάδας, τότε δικαιολογημένα θα αυξηθεί ο παροξυσμός, που ήδη υπάρχει.
 

Δειτε Επισης

Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας