Μίλησε με Ντούρις η Ανόρθωση και απάντησε για Κατσαράβα

Το σκηνικό που πήγε να δημιουργηθεί με τον Μίχαλ Ντούρις και τις σχέσεις του με τους Νίκα Κατσαράβα και Τιμούρ Κετσπάγια, εξήγησε ο ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας μιλώντας στο Sports 1.

«Μιλήσαμε με τον Ντούρις, αλλά μας διευκρίνισε ότι ουδέποτε χρησιμοποίησε την φράση. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, μίλησε με τους συμπαίκτες του. Απλά ρωτήθηκε αν ο Κατσαράβα είναι βαπτιστικός του Τιμούρ και απάντησε ναι», ήταν το σχόλιο του Πηλακούτα.

«Αρχικά ήμουν στα πάνω μου και μετά στα κάτω μου. Κυρίως λυπάμαι που δεν παίζω στην θέση μου. Αν και παίρνω συχνά ευκαιρίες στην εντεκάδα ξεκινώ στην αριστερή πλευρά. Ο προπονητής πιστεύει ότι εκεί ανήκω και με βάζει στα άκρα έστω και αν είμαι της κορυφής. Η ομάδα τα πάει καλά οπότε ο προπονητής δεν αλλάζει και πολύ την εντεκάδα. Πρέπει να δεχτώ τις αποφάσεις του και ευτυχώς έχω αυτοπεποίθηση. Η επικοινωνία με τον προπονητή είναι δύσκολη αφού δεν του αρέσει να μιλά στους παίκτες. Απλά καθορίζει τις τακτικές και την εντεκάδα και οι παίκτες πρέπει να το ακολουθήσουν. Ο κύριος επιθετικός είναι ο βαφτιστικός του και εξακολουθεί να παίζει», ήταν η τοποθέτηση του Σλοβάκου, που όπως φαίνεται δεν ήθελε να δημιουργήσει οποιοδήποτε θέμα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: