«Εγώ δεν έμαθα το ρουφιανιό, δεν θα πω ονόματα, αλλά τι κάνει νιάου-νιάου»

Ιδιαίτερος για ακόμη μια φορά ήταν σε δηλώσεις που παραχώρησε ο ισχυρός άνδρας του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, μιλώντας στον Super Sport, για την κατάσταση που επικρατεί στο κυπριακό ποδόσφαιρο. 
 
«Υπάρχει μια συνάντηση που θα γίνει και ευελπιστώ να έρθουν όλες οι ομάδες. Θα δούμε πως θα προχωρήσουμε με κάποια μέτρα. Υπάρχει μια άδικη κατάσταση και θα πρέπει να έχει στοιχεία ο άλλος για να με κατηγορήσει. Δίχως να αποδεικνύουν ότι είσαι ένοχος, καταδικάζεσαι. Αυτοί είναι για να βοηθούν το ποδόσφαιρο ή να το καταστρέφουν; Αν έχεις στοιχεία, να διαγράψεις αυτό που εμπλέκεται και βάλε και τον πρόεδρο φυλακή».
 
Για τη σύλληψη ποδοσφαιριστή της Καρμιώτισσας: «Είπαν ότι δεν έτρεχε ο παίκτης. Αν ήμουν εγώ ποδοσφαιριστής και με κατηγορούσαν άδικα θα τους έκανα αγωγή. Συνέλαβαν λάθος άνθρωπο. Κανονικά, θα έπρεπε να μην ισχύει ο φάκελος της Καρμιώτισσας.
 
Για τους κανονισμούς: «Ο Βρυωνίδης ότι του πάρουν, το καταδικάζει. Δεν υπάρχει αντίλογος. Τρως την ποινή και πας παρακάτω. Δεν λέω ότι δεν γίνονται. Βρείτε τους ενόχους και κρούστε το σωματείο. Εγώ δεν έμαθα το ρουφιανιό. Δεν είναι στο DNA μου. Αν μιλήσω, δεν θα βγαίνει κανένας από τα σπίτια του. Εγώ θα παραιτηθώ και μετά θα μιλώ. Δεν θα μου τραβά το αυτί ο κάθε κεντικελένης. Εγώ προσβάλλομαι, να μου λένε ότι ευθύνομαι για τους φακέλους. Βγήκε ο κανονισμός, να μην ασχολείται ο πρόεδρος με τα στοιχήματα. Εμείς το έχουμε τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι. Μπράβο του μεγάλος επιχειρηματίας, κέρδισε πολλά λεφτά. Δεν γίνεται όμως να κάθεται πάνω στα κομπιούτερ, να πατά ένα κουμπί με ένα ποσό και να έρχεται το φακελούι. Δεν θα πω ονόματα, αλλά τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Εμένα δεν μου αρέσει η αδικία. Κάνω και λάθη, αλλά προσπαθώ να μην κάνω αδικίες. Το παιχνίδι είναι μονόπαντα».
 
Για την εισήγηση που θα κάνει στη συνάντηση: «Θα πάμε να φάμε, να πιούμε και να πούμε τα παράπονα μας. Θα ακυρώσουμε τα παιχνίδια για να βρούμε τη λύση. Μυρίζομαι ότι κάποιο χεράκι φέρνει τους φακέλους. Κάποιο χεράκι στην Κύπρο ειδοποιεί ότι την UEFA ότι αυτό το παιχνίδι είναι στημένο. Κάποιοι Κύπριοι μισθοφόροι πληρώνονται από τις εταιρείες. Δεν μπορούν να φέρουν φάκελο για Απόλλων και ΑΠΟΕΛ. Αυτό έγινε, όμως από τότε άλλαξαν όλα. Όπως τους την χάρισε τότε, να τα διαγράψεις και στις 8 ομάδες της Β΄ Κατηγορίας. Προχθές στο ΑΕΛ – Αλκή, τι έγινε; Πρέπει να έρθει φάκελος επειδή ήρθε διπλό ημίχρονο, άσος τελικό; Να έρθει φάκελος της ΑΕΛ; Θα πρέπει να είσαστε πελλοί…».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: