«Να συγκεντρωθεί ο καθένας στη δουλειά του, γιατί κάπου έχουμε ξεφύγει»

Εμφανώς ικανοποιημένος ήταν ο Σωφρόνης Αυγουστή με το πέρας της νικηφόρας αναμέτρησης με τον ΑΠΟΕΛ, στο Τσίρειο Στάδιο. 
 
Ο τεχνικός του Απόλλωνα, επεσήμανε ότι η ρεβάνς στο ΓΣΠ θα είναι αρκετά δύσκολη, ενώ την ίδια ώρα έστειλε το δικό του μήνυμα για την κατάσταση που βρίσκεται το πρωτάθλημα. 
 
«Σίγουρα όπως είπα και χθες αυτές οι ομάδες μπορούσαν να βρίσκονται στον τελικό. Και οι δυο ομάδες πρόσφεραν ωραίο θέαμα και αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια. Στο πρώτο ημίχρονο έμεινα αρκετά ευχαριστημένος. Το 2ο ημίχρονο, κλείσαμε αρκετά καλά τους χώρους, εκτός από μακρινά σουτ του αντιπάλου. Έχει τελειώσει το 1ο ημίχρονο και τώρα μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι σε μια βδομάδα. Από σήμερα ξεκινάμε την προετοιμασία του αγώνα με την Άχνα.
 
Για τον Μπένσοπ είχαμε ένα θέμα και ήταν στην κλινική και γι’ αυτό δεν σας ενημέρωσα. Ο ίδιος ήρθε και ήθελε να αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε μαζί μας, αλλά θέλω ακόμη περισσότερη παρουσία στον αγώνα με την Άχνα και δεν είναι ένα εύκολο παιχνίδι.
 
Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και πρέπει να συγκεντρωθεί ο καθένας στη δουλειά του, γιατί κάπου έχουμε ξεφύγει και πρέπει να προστατέψουμε τα πράγματα».