Έσπρωξε ball boy ο Σεμέδο μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ

Σε αντίθεση με ό,τι συνέβη πέρυσι που έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το Γεντί Κουλέ, φέτος ο Ολυμπιακός πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο στην έδρα του ΟΦΗ για την 20η αγωνιστική της Super League, με το 1-0 με το γκολ του Καμαρά να τον κρατάει στην κορυφή της βαθμολογίας ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στο Λαμία - ΠΑΟΚ την Πέμπτη.

Ωστόσο, ο αγώνας στην Κρήτη άφησε μία γλυκόπικρη γεύση στους ανθρώπους των Πειραιωτών καθώς αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Μαλούχου, ο Ρούμπεν Σεμέδο πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο εντός αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα να αντικρίσει δεύτερη κίτρινη κάρτα και να τίθεται νοκ-άουτ για το κρίσιμο ντέρμπι με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή.

Όλα άρχισαν όταν μετά το τέλος του ματς, ο Σεμέδο πήγε να πάρει τη μπάλα του αγώνα από ένα ball boy, εκείνο δεν την έδωσε και την πέταξε μακριά και ο Πορτογάλος στόπερ το έριξε κάτω, προκαλώντας τον έντονο εκνευρισμό του Φερέιρα Σόουζα.

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ έγινε πυρ και μανία με τον Σεμέδο και κινήθηκε με άγριες διαθέσεις εναντίον του, για να ακολουθήσει μίνι σύρραξη και να αποφευχθούν τα χειρότερα χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.

Το άσχημο για τον στόπερ των Πειραιωτών ήταν πως ο διαιτητής Μανούχος (συνδέσμου Αργολίδας) είδε το συμβάν που διαδραματίστηκε μπροστά του και του έδειξε την κίτρινη κάρτα για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του, που ήταν η δεύτερη (είχε δεχτεί την πρώτη στο 66') και οδήγησε στην αποβολή του.

Γεγονός που συνεπάγεται με απουσία του από τον επόμενο αγώνα της ομάδας του, που για τον Ολυμπιακό είναι κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Κυριακή για την 21η αγωνιστική.

Σημειώνεται πως ο Κριστιάν Καρεμπέ καθώς και άνθρωποι από τον πάγκο του Ολυμπιακού προσπάθησαν να συγκρατήσουν τον Σεμέδο, που έγινε έξαλλος όταν αντιλήφθηκε πως χάνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ ακολούθως πλησίασε τον διαιτητή ο Πέδρο Μαρτίνς για να ρωτήσει τι έγινε, με τον Μανούχο να του περιγράφει το όλο σκηνικό.

Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος
Ανησυχία Βουλευτών για μείωση του αποθεματικού του Ταμείου ΑΠΕ και ΕΞΕ
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Αποκλείστηκε από τις βουλευτικές ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Ζούμα
Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
BINTEO: Πήγε για κούρεμα και τον πήρε ο ύπνος-Η απόφαση του κουρέα που έγινε viral
Το Χάρβαρντ ζητά συγγνώμη και αφαιρεί το δέσιμο βιβλίου-Ήταν φτιαγμένο από... ανθρώπινο δέρμα
Αναμένει υλοποίηση έργων και προειδοποιεί η Συντ. Γονέων Σχολείων του Ύψωνα
Ξεδίπλωσε το πλάνο του για τα πρόστιμα ο Βαφεάδης-Στο τραπέζι η μείωση κατά 50% του εξώδικου υπό προϋποθέσεις