Οι δύσκολες εξετάσεις και το ζήτημα της... αφύπνισης του ΑΠΟΕΛ

Η επιδίωξη του ΑΠΟΕΛ στο σημερινό ντέρμπι Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα, είναι να αποδείξει πως οι τελευταίες κακές εμφανίσεις ανήκουν οριστικά και αμετάκλητα στο παρελθόν.

Αυτός είναι ο αντικειμενικός στόχος του Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν και των ποδοσφαιριστών του, στο σημερινό (22/01) ντέρμπι του Τσιρείου Σταδίου, κόντρα σε μια πολύ ποιοτική και φιλόδοξη ομάδα. Ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να δείξει την απαιτούμενη βελτίωση, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, εάν θέλει να φύγει από τη Λεμεσό με θετικό αποτέλεσμα, ενόψει του επαναληπτικού στο ΓΣΠ.

Σ΄αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Νορβηγός τεχνικός των πρωταθλητών θα έχει αρκετές και σημαντικές απουσίες. Θα απουσιάζουν οι Μιχαήλοβιτς και Στάθης Αλωνεύτης. Ο Σέρβος ακραίος αμυντικός έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης, ενώ ο έμπειρος Κύπριος μεσοεπιθετικός αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στην προπόνηση και δεν υπολογίζεται για το αυριανό παιχνίδι.

Στην αποστολή βρίσκονται και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των γαλαζοκιτρίνων Μίλαν Γέφτοβιτς και Ντάνιελ Γένσεν. Είναι απομακρυσμένο το σενάριο να χρησιμοποιηθούν από την αρχή, όμως η τελική απόφαση ανήκει στον Ίνγκεμπριγκτσεν και μόνο.

Στο αρχικό σχήμα, ενόψει του σημερινού παιχνιδιού, ενδέχεται να γίνουν κάποιες αλλαγές, με κύριο σκοπό την βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας του ΑΠΟΕΛ. Η προσωρινή διακοπή του πρωταθλήματος, ήταν βοηθητική για τον Ίνγκεμπριγκτσεν, καθώς του δόθηκε κάποιος επιπρόσθετος χρόνος να δουλέψει σε κάποια πράγματα και να μεταφέρει τη δική του φιλοσοφία προς τους ποδοσφαιριστές του.

Μένει να φανεί, εάν ο ΑΠΟΕΛ Θα φανεί αντάξιος των περιστάσεων στο σημερινό παιχνίδι στη Λεμεσό, ή αν η κρίση θα συνεχιστεί με… απρόβλεπτες συνέπειες.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: