Πήρε... τρελή αποζημίωση και έρχεται για την Ανόρθωση ο Ανανίτζε

Πολύ κοντά στην ένταξή του στην Ανόρθωση βρίσκεται ο Τζάνο Ανανίτζε, αφού αποτέλεσε παρελθόν από τη Ροστόφ. Η ρώσικη ομάδα με ανακοίνωση της νωρίτερα ενημέρωσε ότι έλυσε τη συνεργασία της με τον Γεωργιανό ποδοσφαιριστή.

Το νεότερο που προκύπτει αφορά την αποζημίωση που θα πάρει από τη Ροστόφ. Όπως μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ, ο Ανανίτζε θα καρπωθεί τα 2/3 του μισθού του, ποσό που ισοδυναμεί με 1.000.000 ευρώ.

Στη φετινή περίοδο έχει καταγράψει έξι συμμετοχές με τον τεχνικό της Σπαρτάκ να τον ενημερώνει ότι δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή για το υπόλοιπο της σεζόν και καλό θα ήταν να βρει μια ομάδα που να του δώσει τον αγωνιστικό χρόνο που χρειάζεται. 

Πάντως, ο μάνατζερ του παίκτη (σ.σ. Τιμούρ Λεψάγια) παραχώρησε δηλώσεις σε ρωσικά ΜΜΕ λέγοντας ότι: «Υπάρχουν αρκετές επιλογές από διάφορες χώρες. Δεν θα τις ονομάσω για λόγους ηθικής. Υπάρχει ενδιαφέρον από Ρωσία αλλά η προτεραιότητα του Τζάνο είναι να αλλάξει ατμόσφαιρα και πρωτάθλημα, θέλει να κάνει επανεκκίνηση την καριέρα του».

Το μόνο που απομένει είναι να έρθει στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης (σ.σ. κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο) κι αν όλα εξελιχθούν καλώς, να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Αμμοχώστου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: