Η λίστα των φορ του Σόλσκιερ

Ο Ράσφορντ θα μείνει εκτός δράσης για το επόμενο δίμηνο και ο Σόλσκιερ αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του. Η Μάντσεστερ θέλει έναν δανεικό επιθετικό, μιας και στο ρόστερ υπάρχει μόνο ο Μαρσιάλ με τον Γκρίνγουντ.

«Θα επιδιώξουμε να αποκτήσουμε παίκτες που θα μας βοηθήσουν μέχρι το καλοκαίρι» είπε ο κόουτς της Γιουνάιτεντ. Οπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, πέντε επιθετικοί αρέσουν στον Σόλσκιερ και αναμένεται άμεσα να ασχοληθεί με κάποιους από αυτούς. Ο Ολιβιέ Ζιρού θέλει απεγνωσμένα να φύγει από την Τσέλσι, ώστε να... σώσει την παρτίδα του Euro! O 33χρονος δέχεται να παίξει και ως δανεικός, οπότε... μηδενίζεται το ρίσκο για τη Μάντσεστερ. Η Ίντερ τον έχει πλησιάσει και ο Γάλλος το σκέφτεται σοβαρά. 

Η Ρεάλ δαπάνησε 62 εκατ. λίρες για να πείσει την Άιντραχτ να αφήσει τον Λούκα Γιόβιτς. Ωστόσο, ο Σέρβος δεν έχει καταφέρει να εγκλιματιστεί στη Βασίλισσα, έχει ξεκινήσει βασικός μόλις σε επτά ματς σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας ένα γκολ. Οι Μαδριλένοι δεν είναι αντίθετοι σε δανεισμό του σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα! Η Παρί αρνήθηκε τον δανεισμό του Εντινσον Καβάνι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Ο Τούχελ μπορεί να ζήσει και χωρίς τον Ουρουγουανό φορ, ενώ ο Σόλσκιερ θέλει έναν δυναμικό επιθετικό. Τσέλσι και Τότεναμ θέλουν τον Καβάνι και η Γιουνάιτεντ πρέπει να βιαστεί...

Στη λίστα και ο Φερνάντο Γιορέντε, με τον Ισπανό να είναι στο στόχαστρο της Μάντσεστερ από το καλοκαίρι. Η πρόταση δεν έγινε και ο παίκτης κατέληξε στη Νάπολι. Αλλωστε, διαθέτει εμπειρία από την Premier League έχοντας πετύχει σημαντικά γκολ με την Τότεναμ. Παράλληλα, θα είναι και η πιο φθηνή λύση για τη Μάντσεστερ.

Πηγή: Gazzeta,gr 

Δειτε Επισης

Γυρίζουν τον χρόνο στην εποχή Αλέξη οι έρευνες για την ενέδρα-Στο κάδρο δύο Επαρχίες, είχαν πληροφορίες οι Αρχές
Διερευνά τα παράπονα καταναλωτών για υψηλούς λογαριασμούς υδατοπρομήθειας ο Δήμος Πάφου
Το σκανδαλοθηρικό National Enquirer είχε συμφωνία με τον Τραμπ για να «θάβει» ρεπορτάζ εναντίον του
Αποζημίωση 139 εκατ. για την ανεπαρκή έρευνα του FBI κατά του Λάρι Νάσαρ θα λάβουν τα θύματά του
Θλίψη για την απώλεια της Ελένης Νικήτα εκφράζει το Υφυπουργείο Πολιτισμού
Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι που στηρίζει το Κόμμα για τα Ζώα σε Λευκωσία
Η αφρικανική σκόνη «κατάπιε» την Ελλάδα-Πορτοκαλί ουρανός, απόκοσμες εικόνες
Στεφάνου: Οι Τοπικές Αρχές να αξιοποιηθούν ως πεδίο αγώνα
Αυτό το αεροδρόμιο μόλις πήρε το «στέμμα» από τη Σιγκαπούρη-Είναι πλέον το καλύτερο στον κόσμο
Xριστοδουλίδης: Oι μνήμες και οι σκέψεις όσων έζησαν τα τραγικά γεγονότα είναι πιο έντονες και επιτακτικές