Τα δεδομένα με Ντιγκινί και οι αυξημένες επιλογές του Σωφρόνη

Το κρίσιμο πρώτο τεστ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ σκέφτονται άπαντες στον Απόλλωνα, μετά την οριστική απόφαση των διαιτητών για επιστροφή στα γήπεδα. 
 
Οι κυανόλευκοι θα προσπαθήσουν να κάνουν το πρώτο βήμα στην έδρα τους απέναντι στους γαλαζοκίτρινους, σκοράροντας και διατηρώντας το μηδέν παθητικό. 
 
Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή προσπαθεί να ολοκληρώσει και την τέταρτη προσθήκη για τη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου, με τον νούμερο ένα στόχο, Νίκολα Ντιγκινί, ν' αρέσει πολύ στην ομάδα προγραμματισμού και τον 42χρονο κόουτς. 
 
Παρά το γεγονός ότι ο Γάλλος είναι μια ελκυστική περίπτωση, ο Απόλλωνας δεν πρόκειται να δώσει υπερβολικά ποσά για την απόκτησή του, ειδικά από τη στιγμή που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.
 
Ο Σωφρονης Αυγουστή βλέπει με ικανοποίηση τις επιλογές του για τους αγώνες ν' αυξάνονται όλο και περισσότερο. Διαθέσιμοι στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ θα είναι οι Αγκίρε, Σακέτι και Σάλαϊ.
 
Όπως όλα δείχνουν, εκτός επιλογών θα μείνει ο Γιούστε, ενώ στην τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει και για τους αμφίβολους, Χάμπο Κυριάκου και Ενσούε. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: