Επιστρέφουν στα γήπεδα οι διαιτητές

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφουν και επίσημα οι διαιτητές, μετά τα όσα τραγικά εκτυλίχθηκαν το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα τη βομβιστική επίθεση κατά του Ανδρέα Κωνσταντίνου. 

Γιώργος Σαββίδης, ΚΟΠ και διαιτητές αφού συναντήθηκαν το πρωί στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, βρήκαν τη χρυσή τομή, έτσι ώστε να επιστρέψουν στους αγώνες οι κυπριακές σφυρίχτρες. 

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου βάζει σε πρώτιστη προτεραιότητα την ασφάλεια των μελών του, εντός και εκτός γηπέδων, αφού συνεχώς οι διαιτητές βρίσκονται στο στόχαστρο για τις αποφάσεις που παίρνουν με τα σφυρίγματά τους. 

Μετά από αυτή την εξέλιξη λοιπόν, η μπάλα βρίσκεται ξανά στη σέντρα και η αγωνιστική δράση σε κύπελλο και πρωτάθλημα, συνεχίζεται κανονικά. 

O πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, ανέφερε ότι έμεινε ικανοποιημένος, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι θα αρχίσει το πρωτάθλημα χωρίς άλλους φακέλους. Οι αγώνες Κυπέλλου θα συνεχιστούν την Τέταρτη και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα συνεχιστεί η αγωνιστική δράση από εκεί που έμεινε. 

Την ίδια ώρα ο Κούμας παραδέχθηκε ότι είναι δύσκολο να στοιχειοθετηθεί υπόθεση με κόκκινο φάκελο. 

Μετά την πιο πάνω εξέλιξη την ερχόμενη Τετάρτη 22 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν κανονικά οι προγραμματισμένοι αγώνες της β’ φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola ως ακολούθως:

Επαναληπτικοί αγώνες
16:00 Ομόνοια Λευκωσίας – Ερμής Αραδίππου
17:00 Δόξα Κατωκοπιάς – ΕΝ Παραλιμνίου
18:00 Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – ΑΕΚ

Πρώτος αγώνας
19:00 Απόλλων – ΑΠΟΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έτσι διαμορφώνεται το πρόγραμμα των αγώνων