Έφοδος σε οικία λεμεσιανού για τη βόμβα-Μπαράζ ανακρίσεων για τα στημένα

Σε διπλό μέτωπο βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας, τόσο σε σχέση με τους κόκκινους φακέλους για τα στημένα, όσο και για τη βομβιστική επίθεση στον Ανδρέα Κωνσταντίνου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες βράδυ η Αστυνομία, πραγματοποίησε έφοδο σε οικία 52χρονου στη Λεμεσό για τη βομβιστική επίθεση στον διαιτητή, ωστόσο δεν εντοπίστηκε επιλήψιμο ούτε οτιδήποτε ύποπτο, ώστε να οδηγήσει τους ανακριτές σε σύλληψη.
 
Ωστόσο, οι έρευνες του ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζονται, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί ο δράστης ή οι δράστες που τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό στο όχημα του 30χρονου.
 
Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες της Αστυνομίας, στρέφονται προς το παιχνίδι Δόξα-ΑΕΛ καθώς η διαιτησία του Ανδρέας Κωνσταντίνου είχε προκαλέσει αντιδράσεις στη λεμεσιανή ομάδα.
 
Την ίδια ώρα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται και οι έρευνες για τους πέντε κόκκινους φακέλους, ενώ χθες η ΚΟΠ ανακοίνωσε πως στα γραφεία της έφτασε και 6ος φάκελος.
 
Όπως είχε μεταδώσει η OMADA, ο 30χρονος παίκτης της Καρμιώτισσας, που συνελήφθη ως ύποπτος για στημένα, αφέθηκε χθες βράδυ ελεύθερος, ενώ υπήρξε μπέρδεμα σε φάση που καταγραφόταν στον κόκκινο φάκελο.
 
Συγκεκριμένα, η ΟΥΕΦΑ ενέπλεκε τον 30χρονο σε φάση στην οποία εμπλέκεται άλλος παίκτης. Ωστόσο οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου συνεχίζουν να αξιολογούν στοιχεία και να λαμβάνουν καταθέσεις, σε σχέση με τους κόκκινους φακέλους, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες συλλήψεις, στα πλαίσια των ερευνών.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: