Νέες εξελίξεις-Ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής, μπέρδεμα με ύποπτη φάση

Ελεύθερος αναμένεται να αφεθεί το βράδυ της Κυριακής (19/1) ο 30χρονος ποδοσφαιριστής που συνελήφθη σε σχέση με τους κόκκινους φακέλους που βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας, οι οποίοι έφθασαν από την UEFA και δείχνουν ύποπτες στοιχηματικές δραστηριότητές.
 
Η Αστυνομία προχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (19/1) στη σύλληψη του 30χρονου, ο οποίος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη σε στημένα, ενώ δεν θα οδηγηθεί ούτε ενώπιον του Δικαστηρίου. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της OMADA, ενώ η UEFA αναφερόταν στο όνομα του 30χρονου ως εμπλεκόμενος σε μια φάση που θεωρήθηκε ύποπτη, εντούτοις όπως διαπιστώθηκε δεν είχε εμπλοκή ο συγκεκριμένος παίκτης στην επίμαχη φάση. 
 
Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πιθανόν να κληθεί για κατάθεση άλλος ποδοσφαιριστής που λαμβάνει μέρος στη συγκεκριμένη φάση, για την οποία συνελήφθη ο 30χρονος. 
 
Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να προκύψουν νέες συλλήψεις.
 
Όπως είχαμε μεταδώσει, τον 30χρονο ποδοσφαιριστή της Καρμιώτισσας, κατονόμασε η UEFA σε κόκκινο φάκελο που αφορούσε τον αγώνα ΑΕΚ-Καρμιώτισσα.
 
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που καταγράφονται στον κόκκινο φάκελο, στο 50’ παρατηρήθηκε έντονη χρηματική δραστηριότητα για να επιτευχθούν τρία γκολ από την ομάδα της Λάρνακας.
 
Η ΑΕΚ άνοιξε τον χορό των τερμάτων στο 56' και με ακόμα δύο τέρματα, στο 70΄ και το 83΄, πανηγύρισε τη νίκη στο τέλος με 3-0.
 
Υπενθυμίζεται ότι για τον συγκεκριμένο αγώνα, οι ιθύνοντες της UEFA, επιρρίπτουν ευθύνη στην ομάδα της Καρμιώτισσας.
 
Σημειώνεται, πως μετά την είδηση της σύλληψης του 30χρονου, η ΚΟΠ ανακοίνωσε και την παραλαβή του έκτου κόκκινου φακέλου, που επίσης αφορούσε αγώνα της Καρμιώτισσας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: