BINTEO: Το τρένο της Λίβερπουλ παρέσυρε και τη Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η μοναδική ομάδα που δεν είχε κερδίσει φέτος η Λίβερπουλ καθώς στον πρώτο γύρο στο «Ολντ Τράφορντ» η ομάδα του Κλοπ έχασε τους μοναδικούς της βαθμούς στη σεζόν (1-1). Όλα αυτά βέβαια πριν το αποψινό ντέρμπι του «Άνφιλντ» καθώς η Λίβερπουλ κέρδισε με 2-0 και ξέφυγε με 16 βαθμούς από τη Σίτι και με ματς λιγότερο! Αήττητη για 39 συνεχόμενα ματς το τρένο του Κλοπ, που μετρά και 13 σερί νίκες.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά στο ματς και σωστά διαβασμένη αλλά στο 15’ η Λίβερπουλ έλυσε νωρίς το «γόρδιο δεσμό» από μια στημένη φάση. Ο Άρνολντ εκτέλσε το κόρνερ από δεξιά και ο Φαν Ντάικ με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Μάλιστα στο 18’ ο Άρνολντ εκτέλεσε φάουλ αυτή τη φορά και ο Φαν Ντάικ προσπάθησε με προβολή να σκοράρει αλλά ο Μαγκουάιρ έδιωξε σε κόρνερ και στο 25’ ο Φιρμίνο σκόραρε με όμορφο πλασέ αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για επιθετικό φάουλ που προϋπήρξε στον Ντε Χέα από τον Φαν Ντάικ. Δύο λεπτά μετά, ο Σαλάχ έκανε το γύρισμα από δεξιά αλλά το πλασέ του Φιρμίνο από κοντά, έξυσε το δοκάρι του Ντε Χέα, ενώ στο 36’ ακυρώθηκε κι άλλο γκολ των «κόκκινων» με τον Βαϊνάλντουμ.

Η Γιουνάιτεντ άγγιξε την ισοφάριση στο 41’, όταν ο Μαρσιάλ σέντραρε από αριστερά, ο Γουάν Μπισάκα γύρισε με τη μία στο δεύτερο δοκάρι αλλά ο Περέιρα μέσα από τη μικρή περιοχή δε βρήκε την μπάλα. Στο 45’ ο Μανέ πήρε την πάσα από τον Σαλάχ κι έκανε το σουτ από αριστερά αλά ο Ντε Χέα έσωσε εντυπωσιακά με το πόδι.

Οι «κόκκινοι» μπήκαν δυνατά και  στην επανάληψη και στο 48’ ο Ρόμπερτσον σέντραρε από αριστερά αλλά ο Σαλάχ μόνος με τον Ντε Χέα, πλάσαρε άστοχα ενώ στο 49’ οι Μανέ και Φιρμίνο άλλαξαν όμορφα αλλά ο Σενεγαλέζος πλάσαρε αρκετά άστοχα από το πέναλτι. Στο ίδιο λεπτό, ο Χέντερσον έκλεψε κι έπιασε φοβερό σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Ντε Χέα ο οποίος βρήκε λίγο την μπάλα και στο 52’ ο Τσάμπερλεϊν κινήθηκε τον άξονα κι έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Ντε Χέα έπεσε και μπλόκαρε.

Στο 58’ ο Φρεντ έκανε όμορφη κούρσα από το κέντρο, σούταρε από το ύψος της περιοχής αλλά αστόχησε, ενώ στο 60’ ο Μαρσιάλ άλλαξε πανέμορφα με τον Περέιρα, βρέθηκε απέναντι στον Άλισον αλλά έκανε ένα τραγικό σουτ.

Στο 63’ η Λίβερπουλ βγήκε στην κόντρα, ο Βαϊνάλντουμ άδειασε έναν αντίπαλο και άνοιξε αριστερά στον Μανέ, που πλάσαρε αδύναμα και αστόχησε για εκατοστά, ενώ στο 67’ ο Φρεντ έκανε ξανά την κούρσα και το σουτ και ο Άλισον έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο τελευταίο τέταρτο η Γιουνάιτεντ βγήκε μπροστά, πίεσε, αλλά στο 90+3’ μετά από κόρνερ της Γιουνάιτεντ, ο Άλισον έκανε το βολέ, ο Σαλάχ κατέβασε, κατάπιε τον αντίπαλό του στο σπριντ και πλάσαρε για το 2-0.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Άρνολντ, Ρόμπερτσον, Φαν Ντάικ Γκόμες, Τσάμπερλεϊν (66’ Λαλάνα), Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Μανέ (83’ Φαμπίνιο), Φιρμίνο (83’ Οριγκί)

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Σο (87’ Νταλότ), Φρεντ, Μάτιτς, Τζέιμς, Περέιρα (75’ Γκρινγουντ), Γουίλιαμς (75’ Μάτα), Μαρσιάλ

Πηγή:aek365.org

Δειτε Επισης

Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
Το λάθος που κάνουμε όλοι-Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε τα αυγά στην πόρτα του ψυγείου