Και έκτος κόκκινος φάκελος στα χέρια της ΚΟΠ-Το παρασκήνιο που έφερε τις ραγδαίες εξελίξεις

Ντόμινο εξελίξεων σε σχέση με τους κόκκινους φακέλους και τους ύποπτους αγώνες χειραγώγησης, αφού η Αστυνομία άνοιξε τον χορό των συλλήψεων και φόρεσε χειροπέδες σε 30χρονο ποδοσφαιριστή της Καρμιώτισσας.

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε πως έχει παραλάβει από το αρμόδιο τμήμα της UEFA έκθεση που αφορά ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα στον αγώνα μεταξύ των ομάδων του Άρη Λεμεσού με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών που έγινε στις 12 Ιανουαρίου 2020.

Ο αγώνας αφορούσε την 13η αγωνιστική για τον πρώτο όμιλο της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας 2019-2020 και παραδόθηκε στην αστυνομία για εξέταση  το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της OMADA, από την Παρασκευή στα γραφεία της ΚΟΠ αποστάληκε ο έκτος κόκκινος φάκελος, ωστόσο, η Ομοσπονδία σε συνεννόηση με την Αστυνομία δεν προχώρησε σε ανακοίνωση.

Η Αστυνομία παρέλαβε από χθες το φάκελο, ο οποίος ήταν και το κλειδί για τις σημερινές εξελίξεις. Είναι προφανές πως ο συγκεκριμένος χειρισμός έγινε με στόχο την καλύτερη προετοιμασία για τη σημερινή σύλληψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτή είναι η μαρτυρία που καίει τον ποδοσφαιριστή για τα στημένα-Με... παρελθόν