Αυτή είναι η μαρτυρία που καίει τον ποδοσφαιριστή για τα στημένα

Ραγδαίες εξελίξεις προκύπτουν σε σχέση με τους κόκκινους φακέλους που βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας, οι οποίοι έφθασαν από την UEFA και δείχνουν ύποπτες στοιχηματικές δραστηριότητές.

Όπως μετέδωσε η OMADA, η Αστυνομία προέβη στη σύλληψη 30χρονου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Καρμιώτισσα και στην οποία η UEFA επέρριψε ευθύνη στην ομάδα της Καρμιώττισσας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, το όνομα του εν λόγω ποδοσφαιριστή που συνελήφθη, αναγράφεται σε κόκκινο φάκελο και τον δείχνει εμπλεκόμενο στον συγκεκριμένο ύποπτο αγώνα.

Ως εκ τούτου, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του και αναμένεται να ανακριθεί.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε ποδοσφαιριστή για τα στημένα-Άνοιξε ο χορός των συλλήψεων

  • ΑΕΚ-Καρμιώτισσα 3-0-Τι έγινε στον αγώνα που έβαλε στο μάτι η UEFA

Ισχυρό προβάδισμα για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Coca–Cola πήρε η ΑΕΚ επί της Καρμιώτισσας, που κέρδισε με 3-0.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία στο 50΄ παρατηρήθηκε έντονη χρηματική δραστηριότητα για να επιτευχθούν τρία γκολ από την ομάδα της Λάρνακας. 

Η ΑΕΚ άνοιξε τον χορό των τερμάτων στο 56' και με ακόμα δύο τέρματα, στο 70΄ και το 83΄, πανηγύρισε τη νίκη στο τέλος με 3-0.

Υπενθυμίζεται ότι για τον συγκεκριμένο αγώνα, οι ιθύνοντες της UEFA, επιρρίπτουν ευθύνη στην ομάδα της Καρμιώτισσας. 

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε στον κόκκινο φάκελο καταγράφονται οι διαπιστώσεις της UEFA και τι έγινε μέσα στα συγκεκριμένα λεπτά όπου υπήρχε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα.

Για παράδειγμα η UEFA γράφει στο τάδε λεπτό ο τάδε ποδοσφαιριστής άφησε για ανεξήγητο λόγο την μπάλα να περάσει.