Kούμας: Η αποχή των διαιτητών ήταν λογική-«Είμαστε άνθρωποι»

Συνάντηση ορόσημο για την ομαλή διεξαγωγή όλων των πρωταθλημάτων στο κυπριακό ποδόσφαιρο, έχουν αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Διαιτητών και ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας.

Οι δύο πλευρές θα έχουν συζήτηση για την επόμενη μέρα, μετά τη βομβιστική επίθεση σε βάρος του Ανδρέα Κωνσταντίνου, αλλά και τις δηλώσεις του ΠτΔ, Νίκου Αναστασιάδη. 

Σκοπός είναι να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να επαναρχίσουν με ομαλότητα οι διοργανώσεις της ΚΟΠ, αρχής γενομένης από τα ματς του κυπέλλου στις 22/1. 

Οι διαιτητές θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πουν τη δική τους πλευρά και να εκφράσουν ανοικτά όλους τους προβληματισμούς τους για όλα όσα απασχολούν το άθλημα, αλλά και να θέσουν τους δικούς τους... όρους στο τραπέζι των συζητήσεων με την Ομοσπονδία.

Η OMADA, βρίσκεται στα γραφεία της ΚΟΠ και σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν:

11:10 Στα γραφεία της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, έφτασε και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών, Γιώργος Πάπουτσος 

 
11:15 Έφτασε και ο Λεώντιος Τράττος λίγη ώρα πριν την έναρξη της συνάντησης όπου τα λέει με τον πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών, Γιώργο Πάπουτσο
 
 
11:25 Όλοι οι διαιτητές κατευθύνονται στην αίθουσα όπου θα συνεδριάσουν με τον Πρόδερο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα
 
 

 

12:30 Μετά από μια ώρα η συνάντηση των δυο πλευρών συνεχίζεται ακόμη με τους διαιτητές να παραθέτουν τη δική τους πλευρά στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Γιώργο Κούμα.

12:45 Ολοκληρώθηκε η συνάντηση

«Η διαιτησία είναι κομμάτι της ΚΟΠ και σαν πρόεδρος πρέπει να κάνω αυτά που πρέπει να κάνω και να τους προστατέψω. Το χτύπημα όπως και τα προηγούμενα ήταν σοβατό και άνανδρο γιατί εκείνη την ώρα στο σπίτι ήταν μια γυναίκα και τα παιδιά μόνα τους», τόνισε ο Γιώργος Κούμας, προσθέτοντας πως είδε τη βούληση από πλευράς αστυνομίας και Υπουργού Δικαιοσύνης.

Από τη πλευρά του Συνδέσμου διαιτητών μέσω του Προέδρου του, Γιώργου Πάπουτσου, αναφέρθηκε πως από αύριο θα ανακοινωθούν τα επόμενα βήματα των διαιτητών. Όπως είπε, εάν παραμείνουν ευχαριστημένοι από τις απαντήσεις τότε θα επιστρέψουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: