Η εξομολόγηση του Μπεσάρα για τα στημένα-«Πήραμε δύο πέναλτι αλλά δεν ξέρω...»

Τη βομβιστική επίθεση σε βάρος του διαιτητή, Ανδρέα Κωνσταντίνου, φέρνει στο φως σουηδική ιστοσελίδα, με τα δυσάρεστα γεγονότα να έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου.
 
Η ιστοσελίδα «fotbollskanalen.se» φιλοξενεί δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της Πάφος FC, Ναχίρ Μπεσάρα, ο οποίος τοποθετείται για έναν από τους αγώνες που είχαν ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα, μεταξύ της ομάδας του και της Αγίας Νάπας. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ζητούν απαντήσεις οι διαιτητές και… μετά τα νεότερα-Δεν ανακοινώνουν πότε επιστρέφουν
 
Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός είπε χαρακτηριστικά ότι όσα έγιναν ήταν θλιβερά και παρόλο που η ομάδα του πήρε δύο πέναλτι, δεν γνωρίζει κάτι για εμπλοκή στα στημένα. 
 
Ο ποδοσφαιριστής της παφιακής ομάδας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το άκουσα που το συζητούσαν αλλά δεν πρόσεξα κάτι. Τους νικήσαμε εύκολα με 3-0. Πήραμε δύο πέναλτι αλλά δεν ξέρω αν είχε να κάνει μ΄αυτό. Δεν θυμάμαι. Είναι ντροπή αυτό που έγινε. Δεν έπρεπε να γίνει. Μας είπαν ότι εξερράγη βόμβα στο αυτοκίνητο του διαιτητή και το πρωτάθλημα διακόπηκε. Δεν έχω προσέξει τίποτα ύποπτο σχετικά με τα παιχνίδια» προσθέτει έπειτα από ερώτηση που δέχτηκε για διαφθορά στο κυπριακό ποδόσφαιρο».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βαριές κατηγορίες Νεοφυτίδη κατά Σαββίδη-«Σας είπαμε που, πότε και ποιοι»