Βαριές κατηγορίες Νεοφυτίδη κατά Σαββίδη-«Σας είπαμε που, πότε και ποιοι»

Ξεκάθαρες αιχμές προς τις αρμόδιες Αρχές, άφησε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ (Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών), Σπύρος Νεοφυτίδης.
 
Ο Κύπριος πρώην ποδοσφαιριστής απάντησε σε ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη αναφορικά με τη συνάντηση που έλαβε χώρα την Παρασκευή, λέγοντας ότι εδώ και χρόνια παρέδωσαν εκθέσεις με το ποιοι εμπλέκονται στα στημένα, ωστόσο δεν τις έλαβαν σοβαρά στα υπόψη τους. 
 
 
«Καταδικάζω εκ νέου κάθε ενέργεια κηλίδωσης του κυπριακού ποδοσφαίρου. Αναμενουμε κάθοδο κλιμακίων @UEFA στην 🇨🇾 για παροχή εμπειρογνωμοσύνης και αποφασίσαμε πρόσθετα μέτρα, παντοτε σε συνεργασία με @Cyprus_Police & @CyprusFA. Δεδηλωμένη η βούληση της @AnastasiadesCY για πάταξη», είχε αναφέρει σε ανάρτησή του ο Υπουργός Δικαιοσύνης, είχε αναφέρει με σχετικό tweet ο Υπουργός Δικαιοσύνης. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επιστρέφουν οι διαιτητές-Πότε συνεχίζονται οι αγώνες

«Για να καταλάβουμε και έμεις όι άσχετοι, κάνετε σύσκεψη για τους χειραγωγημένους αγώνες, σας παραδώσαμε 2 έρευνες τα τελευταία 5 χρόνια που ξεκαθαρίζουν ποιοι ,πως,πότε και γιατί και περιμένετε να έχετε αποτέλεσμα χωρίς την στήριξη των ποδοσφαιριστών!!! No chance», ήταν η απάντηση του Σπύρου Νεοφυτίδη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ