Έφραξε τον δρόμο της ΑΕΛ με φοβερή έμπνευση Μιτρέφσκι η Ένωση

ΕΝΠ και ΑΕΛ προσέφεραν ένα εξαιρετικό παιχνίδι και έμειναν στην ισοπαλία με 2-2 στο «Τάσος Μάρκου», για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ουντόζι και Μιτρέφσκι τα γκολ των γηπεδούχων, ενώ από την άλλη ο Χουράδο σκόραρε δύο φορές για την ομάδα της Λεμεσού.
 
Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το παιχνίδι στο Παραλίμνι ξεκίνησε με δύο γκολ στα πρώτα 15 λεπτά του παιχνιδιού. Ο Ουντότζι στο 7’ με εξαιρετική κεφαλιά μετά από σέντρα του Θεοδώρου έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, αλλά η λεμεσιανή ομάδα ισοφάρισε στο 16’ με γκολ του Χουράδο μετά από ασίστ του Γερολέμου και φάση διααρκείας στα καρέ της γηπεδούχου ομάδας. Στο 26’, η λεμεσιανή ομάδα έφυγε στην αντεπίθεση, αλλά ο Χουράδο απέτυχε να σκοράρει σε τετ α τετ με τον Κλέιμαν. Στο 38’, η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι σε παράβαση του Σταρόκιν στον Χουράδο. Ο Ισπανός εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, για πρώτη φορά στον αγώνα. Ο ίδιος έφθασε τα τέσσερα γκολ στο τρέχον πρωτάθλημα.
 
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με παιχνίδι κέντρου και την ΑΕΛ να υπερέχει ελαφρά έναντι της αντιπάλου της. Στο 58’, ο Βοζίνια απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Αμπαρτζουμιάν σε κόρνερ. Στο 79’, ο Αβραάμ βγήκε απέναντι στον Κλέιμαν, όμως ο Ισραηλινός απέκρουσε την μπάλα. Εν τέλει, η ομάδα του Παραλιμνίου έσωσε το βαθμό με ωραίο πλασέ του Μιτρέφσκι εντός περιοχής στο 83', μέσα σε έξαλλα πανηγύρια. Η ΑΕΛ έψασε δύο τεράστιες ευκαιρίες στο 89', να πάρει τη νίκη, όταν ο Κλέιμαν απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο τα σουτ των Μαέ και Αβραάμ.
 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΕΝΠ: Κλέιμαν, Μιτρέφσκι, Σταρόκιν, Βαρέλα, Σεπάνιακ (67’ Ρουσιάς), Θεοδώρου, Ουντόζι (75' Αγκίρι), Αμπαρτζουμιάν, Σπόλιαριτς (58’Κουμής), Ριέρα, Κυριάκου.

ΑΕΛ: Βοζίνια, Τεσέϊρα, Γκαθτανιάγα, Μεντόγεβιτς, Αβραάμ, Κάρλος (53’ Αντωνίου), Γερολέμου (69’ Αγκάνοβιτς), Χουράδο (80' Μαέ), Ράσο, Κυριάκου, Γουήλερ
 
Σκόρερ: 7’ Ουντόζι, 83' Μιτρέφσκι / 16’, 38’ Χουράδο

Κίτρινες κάρτες: Αμπαρτζουμιάν, Βαρέλα/ Γερολέμου, Γουήλερ

Διαιτητής: Βασίλης Δημητρίου
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: