Η σοβαρότητα της Ομόνοιας και το πιθανό ενδεχόμενο με Σαλαμίνα

Με τα επίπεδα της ψυχολογίας στον καλύτερο δυνατό βαθμό, πάει η Ομόνοια να αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα στη Λάρνακα.

Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ έχει ως ξεκάθαρο στόχο άλλους τρεις βαθμούς, θέλοντας να εκμεταλλευτεί και το αποτέλεσμα του χθεσινού (14/12) ντέρμπι στη Λεμεσό μεταξύ του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης. Οι πράσινοι αντικρίζουν το σημερινό (15/12) παιχνίδι με κάθε σοβαρότητα και συγκέντρωση, θέλοντας να πετύχουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Ο Νορβηγός κόουτς θα στηριχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό στον βασικό κορμό ποδοσφαιριστών, οι οποίοι παίζουν ανελλιπώς από την αρχή της τρέχουσας σεζόν. Από την άλλη, όμως, είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο να γίνουν κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αφού κάποιοι ποδοσφαιριστές περιμένουν την ευκαιρία τους. Μειονέκτημα είναι η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού για κάποιους ποδοσφαιριστές, όμως με την υπερφόρτωση κάποιων ποδοσφαιριστών, οι αλλαγές είναι λίγο πολύ αναμενόμενες στα επόμενα παιχνίδια.

Το αν θα γίνουν διαφοροποιήσεις, θα το αποφασίσει ο Μπεργκ λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Πολύ πιθανόν να μην προλάβουν την αποστολή οι Δημήτρης Χριστοφή και Ζοέλ Περέιρα, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Το σημαντικό για τους πράσινους είναι να συνεχίσει η ομάδα στον ίδιο ρυθμό, δείχνοντας πολύ καλό πρόσωπο και παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα.

Για άλλη μια αγωνιστική, η Ομόνοια θα έχει την πιστή και μαζική στήριξη των οπαδών της. Αυτοί αναμένονται να γεμίσουν την κερκίδα που τους αναλογεί και να δημιουργήσουν μια πολύ «ζεστή» ατμόσφαιρα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: