To… reunion Κετσπάγια-Αυγουστή και το φρένο στη σκληροτράχηλη Κυρία

Σαν ποδοσφαιριστές Τιμούρ Κετσπάγια και Σωφρόνης Αυγουστή, έδωσαν αρκετές… μάχες ως αντίπαλοι σε ντέρμπι Ανόρθωσης και Απόλλωνα, ωστόσο στη χθεσινή (14/12) τους μονομαχία το σύνολο του Κύπριου τεχνικού, ήταν πιο αποτελεσματικό από την ομάδα της Αμμοχώστου, εκεί και όπου χρειάστηκε, με αποτέλεσμα να πάρει τους τρεις βαθμούς.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτό που στοίχισε στην Ανόρθωση και δέχτηκε την ήττα

Η ομάδα της Λεμεσού είναι η μοναδική ομάδα που κατάφερε να κερδίσει αλλά και να περιορίσει στον αγωνιστικό χώρο τη σκληροτράχηλη Ανόρθωση, κάτι το οποίο έγινε στην 13η στροφή του πρωταθλήματος CYTA.

Το σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια δεν είχε την επιθυμητή απόδοση που θα ήθελε ο Γεωργιανός κόουτς, ωστόσο η Ανόρθωση έφτιαξε τις ευκαιρίες της στο δεύτερο μέρος και θα μπορούσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.
 
Όπως τόνισε και ο ίδιος μετά το ντέρμπι, «δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε και ότι δώσαμε πήραμε, αλλά αυτό δεν μειώνει αυτό που κάναμε μέχρι σήμερα. Είμαστε στην 1η θέση και προσπαθούμε να διατηρηθούμε εδώ που είμαστε. Έγινε ένα 1ο ημίχρονο που δεν υπήρχαν ευκαιρίες, στο 2ο ημίχρονο θα έλεγα ότι την καλύτερη ευκαιρία την χάσαμε εμείς. Έπρεπε να προσέχουμε από στημένες φάσεις και αντεπιθέσεις».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τιμούρ: Ότι δώσαμε πήραμε, δεν ήταν εύκολο
 
Ο πολύπειρος κόουτς έβαλε σε μια διαφορετική θέση από ότι συνηθίσαμε τον Ρούμπεν Ράγιος, δηλαδή στο αριστερό φτερό της επίθεσης και τον Μαργκάσα μπροστά από τους Μιχάλη Ιωάννου και Κωστάκη Αρτυματά, σε πιο ελεύθερο ρόλο.

Ο Ισπανός μέσος περιορίστηκε από τους μέσους του Απόλλωνα, καθώς δεν μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι του, αφού η θέση που κλήθηκε να αγωνιστεί φαίνεται πως τον επηρέασε.

Από την άλλη και ο Κυπροποιημένος μέσος της ομάδας της Αμμοχώστου δεν είχε θετική παρουσία, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Όπως αποδείχθηκε όταν η μεσαία γραμμή της Κυρίας δεν έχει… κέφια τότε αποδυναμώνει ταυτόχρονα όλο το σύνολο της ομάδας της Αμμοχώστου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θεός Απόλλωνας, επέστρεψε και έκοψε τη φόρα της Ανόρθωσης