Σε πάρτι με καλεσμένη τη Δόξα ο Ολυμπιακός σκόραρε... έξι τέρματα

Μεγάλη νίκη με  2-6 πέτυχε ο Ολυμπιακός απέναντι στη Δόξα στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 
 
Φοβερός ο Αγιτέ που σκόραρε χατ ρικ για τον Ολυμπιακό, highlight της βραδιάς το εκπληκτικό τέρμα του Βασίλη Παπαφώτη. 
 
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε ο αγώνας με την Δόξα να παίρνει κεφάλι μόλις στο 2' με τον Μάρκο Χαραλάμπους να ανοίγει το σκορ. Η απάντηση από τον Ολυμπιακό ήταν σχεδόν άμεση αφού στο 6' της αναμέτρησης κατάφερε με τον Ζαχαρίου να φέρει το ματς στα ίσα. 
 
Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός ήταν απλά καταιγιστικός. Κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 56' της αναμέτρησης με τον Κωνσταντίνο Σωτηρίου, αλλά λίγο αργότερα και στο 63' ο Παπαφώτης με εκπληκτικό τέρμα, έφερε το ματς στα ίσα. Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Τζόναθαν Αγιτέ με τον 34χρονο Τογκολέζο επιθετικό να πετυχαίνει χατ ρικ και να δίνει στην ομάδα του μια τεράστια νίκη.
 
Αρχικά δυο λεπτά μετά το τέρμα του Παπαφώτη ο Αγιτέ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του. Οι μαυροπράσινοι, κέρδισαν πέναλτι με τον μόνιμο εκτελεστή τον Αγιτέ να μην αστοχεί και να δίνει αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του. Η Δόξα από εκείνο το σημείο και μετά κατέρρευσε, αφού αμυντικά ήταν πραγματικά τραγική.
 
Από το 81' μέχρι και το 89' ο Ολυμπιακός, πέτυχε άλλα τρία τέρματα. Αρχικά στο 81' ο Αγιτέ από την άσπρη βούλα, σκόραρε το δεύτερο του τέρμα και στο 86' ολοκλήρωσε το χατ ρικ με υποδειγματικό πλασέ. Ο Κίκομ από τα έντεκα βήματα νίκησε για έκτη φορά τον Γκρέπσλ, με το τελικό 2-6 να δίνει τον Ολυμπιακό μια τεράστια νίκη. 
 
Ο Ολυμπιακός με ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να να ανέβει στη 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισοβαθμώντας με την ΑΕΚ.