Ζητούσαν από τον Κλοπ να αποκτήσει τον Μιναμίνο και το είχε ήδη κάνει

Παίκτης της Λίβερπουλ πρέπει να θεωρείται ο Τακούμι Μιναμίνο. Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός της Ζάλτσμπουργκ έβγαλε μάτια στα δύο ματς με τους «ρεντς» στο Champions League και αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Το αρχικό τεστ το είχε περάσει προ πολλού. Υπάρχουν δημοσιεύματα στην Αγγλία που αναφέρουν πως η Λίβερπουλ τον παρακολουθεί εδώ και μία εξαετία. Τώρα, όμως, κρίθηκε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή. Θα έπαιξαν ρόλο και οι εμφανίσεις του σε αυτά τα ματς.

Υπενθυμίζεται πως οι πρωταθλητές Ευρώπης αντιμετώπισαν την Ζάλτσμπουργκ την Τρίτη (10/12) και υπήρχε ενδιαφέρον και για τις δύο πλευρές. Με νίκη περνούσαν οι γηπεδούχοι, ενώ η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έπρεπε να αποφύγει την ήττα.

Την επόμενη μέρα σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror στην προπόνηση οι Τζόρνταν Χέντερσον και Βίρτζιλ φαν Ντάικ, οι δύο με τη μεγαλύτερη ίσως επιρροή στα αποδυτήρια, έλεγαν στον Γερμανό τεχνικό πως αξίζει να ασχοληθεί με τον Μιναμίνο. Ότι τους έκανε εντύπωση και θα μπορούσε να αποκτηθεί ο 24χρονος Ιάπωνας διεθνής.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Κλοπ με δυσκολία κρατιόταν να μη γελάσει γνωρίζοντας πως το deal έχει σχεδόν κλείσει. Από την Πέμπτη (12/12) είναι πια γνωστό πως απομένουν τα τυπικά. Για την ακρίβεια το μόνο που αναμένεται είναι το να περάσει από ιατρικές εξετάσεις ο παίκτης.

Αυτό θα γίνει πιθανότατα προς τα τέλη Δεκεμβρίου και στη συνέχεια θα υπογράψει. Ως παίκτης της Λίβερπουλ θα λογίζεται από την Πρωτοχρονιά του 2020. Να σημειωθεί εδώ πως από φέτος έχει αλλάξει ο κανονισμός στο Champions League. Αυτό σημαίνει ότι παρόλο που αγωνίστηκε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τη Ζάλτσμπουργκ, θα έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής με τους Μέρσεϊσαϊντερς. Και αναμένεται με ενδιαφέρον το πώς θα αξιοποιηθεί από τους τελευταίους, αφού είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις μεσοεπιθετικά.

Πηγή: sportime.gr

 

Δειτε Επισης

Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Ανάκληση όλων των αδειών για ρίψη πυροτεχνημάτων ζήτησε η Παναγιώτου-Καταζητείται ένα άτομο για τη φωτιά στην Πάφο
LIVE: Κατέθεσαν τις υποψηφιότητες τους Τορναρίτης και Προύντζος-Το όραμα τους για τον δήμο Λευκωσίας
Κατασχέθηκαν προϊόντα ελεγχόμενων φαρμακευτικών και ναρκωτικών μετά από έρευνα σε κατάστημα
Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου-Προκάλεσε τη φωτιά μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στο αντίθετο ρεύμα στον αυτοκινητόδρομο
Πιθανόν από ρίψη πυροτεχνημάτων προκλήθηκε η φωτιά σε δύσβατη περιοχή στην Πάφο
ΗΠΑ για τον ανθρωπιστικό διάδρομο-«Σε ετοιμότητα τα σκάφη να ξεκινήσουν όταν δοθεί η εντολή»
ΟΗΕ: Ο θαλάσσιος διάδρομος μέσω της Κύπρου βοήθησε, αλλά δεν αρκεί για την παράδοση μέσω ξηράς
Χειροπέδες σε 18χρονο που εντοπίστηκε ένα κιλό κάνναβης στην κατοχή του (pics)