Τα... τρελά έσοδα και το μεγαλύτερο στοίχημα του νέου κόουτς του ΑΠΟΕΛ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν άπαντες στον ΑΠΟΕΛ μετά τη σπουδαία νίκη επί της Σεβίλλης στο ΓΣΠ. Οι γαλαζοκίτρινοι, παίζοντας μυαλωμένο ποδόσφαιρο κατάφεραν να δαμάσουν το μεγαθήριο της Ευρώπης και πολυνίκη του θεσμού, ενώ παράλληλα μπολιάστηκαν με μια ψυχολογική ένεση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Εκτός από τη σημασία της επικράτησης στο ηθικό της ομάδας, τα συνολικά έσοδα στο ταμείο των πρωταθλητών έχουν αυξηθεί στα 13.177.190 ευρώ, γεγονός που διευκολύνει ακόμη περισσότερο το έργο της διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Τα έσοδα που… ζαλίζουν επιτρέπουν στους διοικούντες της λευκωσιάτικης ομάδας να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη και να φέρουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν άμεσα τη διαφορά.

Άλλωστε, το παραδέχθηκε και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, μιλώντας πριν την αναμέτρηση με την ομάδα της Ανδαλουσίας. Οι πολυπρωταθλητές θα προχωρήσουν στις απαραίτητες κινήσεις.

«Ό,τι καλό μπορεί να έρθει θα το φέρουμε, εκτός τερματοφύλακα είμαστε ανοιχτοί. Θα πρέπει να βρεθεί καλύτερος από αυτούς που έχουμε. Θα έχουμε στράικερ διαφορετικό από αυτούς που έχουμε τώρα, ή παίκτη στα φτερά και στα χαφ», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του ΑΠΟΕΛ.

Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου και να κτυπήσουν… διάνα γι’ άλλη μια σεζόν. Παραδοσιακά οι πρωταθλητές πραγματοποιούν ουσιαστικές και παράλληλα διορθωτικές κινήσεις σε τέτοιες περιόδους, γεγονός που πάντοτε βοηθά αρκετά και στην αγωνιστική ανάκαμψη στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η μεγαλύτερη ωστόσο πρόκληση για τον τεχνικό που θα έρθει, είναι να ξεκλειδώσει τους παίκτες που επί εποχής Ντολ είχαν ουσιαστικά χαθεί από την ομάδα, είτε επειδή δεν έπαιρναν αρκετό χρόνο συμμετοχής (σ.σ. Εφραίμ, Γιάκολις, Μακρής), είτε επειδή δεν κατάφερναν να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες (σ.σ. Τάμαρι, Σάβιτς, Ντε Βινσέντι). Αυτές μπορεί να αποδειχθούν εσωτερικές μεταγραφές… χρυσάφι που δεν θα κοστίσουν τίποτα στους γαλαζοκίτρινους.

Το πρώτο στοίχημα της νέας εποχής στην οποία μπαίνει ο ΑΠΟΕΛ ήδη κερδήθηκε, αφού ο Λούκας Χατζηλούκας κατάφερε να υπενθυμίσει σε όλους ότι οι πρωταθλητές έχουν ένα πλούσιο ρόστερ, στο οποίο ο καινούργιος τεχνικός μπορεί να βασιστεί και να οδηγήσει την ομάδα σε νέες επιτυχίες.

Δειτε Επισης

Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Αναβρασμός στα αμερικανικά πανεπιστήμια με εκατοντάδες συλλήψεις-Τεταμένες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Γάζα
Κάλεσε την Τουρκία να αρπάξει την ευκαιρία, βλέπει διάθεση από Γερμανία για πιο πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΠτΔ
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Στεφάνου: Διαχρονική η στήριξη ΑΚΕΛ στα αιτήματα των πολύτεκνων
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι