Δέκα ΑΠΟΕΛίστες ψηφίζουν τον επόμενο προπονητή της ομάδας τους

Ένας ιδιαίτερος αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ τις τελευταίες ημέρες, για την εξεύρεση του κατάλληλου αντικαταστάτη του Τόμας Ντολ, στον πάγκο της ομάδας.
 
Λίγες ώρες πριν τη σέντρα της ευρωπαϊκής αναμέτρησης των πολυπρωταθλητών Κύπρου απέναντι στη Σεβίλλη για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, δέκα αγνοί οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, παραθέτουν τη δική τους εκτίμηση για τον νέο κόουτς που μπορεί να αναλάβει τα ηνία της ομάδας τους.
 
Άλλοι επιθυμούν την επιστροφή του στρατηγού του ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που άφησε το δικό του στίγμα στην ομάδα, άλλοι καλοβλέπουν πρώην προπονητές που ξανά κάθισαν στον πάγκο της ομάδας και άλλοι την παραμονή του Λούκα Χατζηλούκα, που γνωρίζει τι εστί κυπριακό ποδόσφαιρο. 
 
Δείτε παρακάτω τις απόψεις των οπαδών όπως τις παρέθεσαν στην OMADA του REPORTER:
 
Γιώργος Πλουτάρχου: Παρόλο που ο ίδιος έχει δηλώσει πώς δεν πρόκειται να συνεχίσει ως πρώτος προπονητής του ΑΠΟΕΛ, θεωρώ πως αυτή τη στιγμή ο Λούκας Χατζηλούκας, αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για τα ηνία της ομάδας. Είναι άριστος γνώστης των αποδυτηρίων του ΑΠΟΕΛ, είναι μέρος της ιστορίας της ομάδας και απέδειξε πώς είναι ένας προπονητής με προοπτική, ικανός να οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ στις επιτυχίες. Φυσικά θα ήταν ευχής έργο, ενδεχόμενη επιστροφή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
 
Σωκράτης Ιωακείμ: Προκρίνω την πρόσληψη Σέρβου προπονητή που να γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα, για τον λόγο του ότι οι Σέρβοι είναι λάτρεις της πειθαρχίας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, οπόταν προτείνω την πρόσληψη των Βλάνταν Μιλόγεβιτς ή Βλάνταν Ίβιτς. Στο τέλος, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, θα προσληφθεί Ισπανός προπονητής.
 
Δημήτρης Τοκαρής: Ευνοώ την παραμονή του Χατζηλούκα γιατί όταν ήμουν διακοπές Ψημολόφου σε ηλικία 17 ετών, τον κέρδισα 6-2 με τερματοφύλακα τον σημερινό κοινοτάρχη του χωριού. Εκτιμώ ότι από τότε μέχρι σήμερα έμαθε και μπορεί να οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ σε επιτυχίες.
 
Κωνσταντίνος Βασιλείου: Θα ήθελα την επιστροφή του μεγάλου στρατηγού του ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που άφησε το δικό του στίγμα στην ομάδα, αλλά λόγω του προέδρου, κατανοώ ότι είναι αρκετά δύσκολη η επιστροφή του.

Χριστόφορος Τόφαρος: Θέλω τον Μιλόγεβιτς, διότι θεωρώ ότι είναι πιο κοντά στην κουλτούρα και στο DNA του ΑΠΟΕΛ.

Σωκράτης Λεπτός: Προκρίνω την πρόσληψη Μανόλο Χιμένεθ γιατί παρά το ότι δεν εργάστηκε ποτέ στην Κύπρο, τον θεωρώ ως ένα πολύ ικανό προπονητή. Το γεγονός ότι εργάστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα, που μοιάζει αρκετά με το κυπριακό, θα τον βοηθήσει να ενσωματωθεί άμεσα στις ανάγκες του ΑΠΟΕΛ και στις προσδοκίες του φίλαθλου κοινού.
Χρήστος Πάλλης: Θέλω την επιστροφή του Τόμας Κρίστιανσεν στον ΑΠΟΕΛ διότι έμαθε από τα λάθη του στην πρώτη του θητεία και αυτή τη φορά θα αποφύγει τα λάθη του. Θα είναι πιο ώριμος και έμπειρος και ξέρει τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ και δεν θα χρειαστεί να μάθει το πρωτάθλημα. Παραδείγματα όπως του Γιοβάνοβιτς, Δώνη, όπως επίσης και ο Πρόδρομος Πετρίδης με τη δεύτερη του θητεία.
 
Στέλιος Τσιάρτας: Τον Μαρίνο Ουζουνίδη, διότι γνωρίζει τον ΑΠΟΕΛ και το κυπριακό πρωτάθλημα. Στην προηγούμενη του χρονιά που είχε πάρει το πρωτάθλημα η ομάδα, παίζαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έπειτα με την πορεία του στην Ελλάδα πραγματοποίησε εξαιρετικές σεζόν.
 
Παναγιώτης Παναγίδης: Τον Τόμας Κρίστιανσεν θεωρώ ότι είναι ένας πάρα πολύ σοβαρός προπονητής, η ομάδα πέτυχε τους στόχους της και πήγε Ευρώπη μαζί του με κάθε σοβαρότητα. Ήταν ένας προπονητής που είχε αρχή και τέλος, τακτική και μετέφερε τα δικά του στοιχεία στην ομάδα. Φιλόδοξος, φιλότιμος και ένας επιτυχημένος προπονητής στην ομάδα.
 
Πανίκος Παντελίδης: Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ασυζητητί. Είναι ο μόνος που είναι αποδεκτός από τη συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών της ομάδας και μπορεί να κουμαντάρει το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ.