Η ευχή του Χριστινάκη για τη θητεία Χατζηλούκα στον ΑΠΟΕΛ

Τη δική του άποψη για τον Λούκα Χατζηλούκα και το αποψινό (12/12) παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με τη Σεβίλλη, κατέθεσε ο πρώην τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ και νυν προπονητής Νώντας Χριστινάκης.
 
Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ευχήθηκε τα καλύτερα στον νέο τεχνικό του ΑΠΟΕΛ για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.
 
Αναλυτικά:
 
«Είναι ένα τέλειο παιχνίδι για να δείξει κάποιος την ποιότητα του για την μετέπειτα πορεία του ΑΠΟΕΛ στα νοκ άουτ του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν υπάρχει άγχος για τον ΑΠΟΕΛ. Θέλουμε να πετύχει ο Χατζηλούκας. Το αν θα συνεχίσει ή όχι, είναι δικό του θέμα. Εμείς θέλουμε να πετυχαίνουν αυτοί που είναι πολλά χρόνια στο χώρο. Είναι έτοιμος να κοουτσάρει και στην Ευρώπη με άνεση. Πρέπει να δείξουν και οι παίκτες τι αξίζουν. Δεν ξέρουμε τη φιλοσοφία του Χατζηλούκα, ούτε το σύστημα. Από τη στιγμή που υπάρχει μόνο το κίνητρο του οικονομικού, τότε θα δεις και παίκτες που δεν έπαιζαν πολύ. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον για το σύστημα που παρατάσσει. Μια καλή ομάδα μπορεί να παίζει με όλα, ανάλογα με το υλικό που έχεις και τον αντίπαλο».