Τα αγωνιστικά εμπόδια και η αντεπίθεση διαρκείας του Απόλλωνα

Παρά τις πολλές αγωνιστικές απουσίες, στον Απόλλωνα επικρατεί πολύ μεγάλη πίστη για συνέχεια στην αγωνιστική άνοδο, με νίκη στο πολύ μεγάλο ντέρμπι του ερχομένου Σαββάτου (14/12) επί της Ανόρθωσης.

Η ομάδα της Λεμεσού θυμίζει πλέον την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή και υπάρχουν όλα τα εχέγγυα αυτό να συνεχιστεί, παρά τα πολλά προβλήματα για άλλη μια αγωνιστική.

Σίγουροι απόντες, με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή , θα είναι οι Σερζ Γκακπέ, Φακούντο Περέιρα και Εμίλιο Ενσούε, ενώ πολύ δύσκολα θα είναι σε θέση να αγωνιστούν οι Ντιέγκο Αγκίρε και Έκτορ Γιούστε. Δεδομένος απόντας από το πλάνο του Αυγουστή είναι ο Βαλεντίν Ρομπέρζ, εδώ και πολύ καιρό.

Κάτω υπό αυτά τα δεδομένα, καλείται να προσαρμόσει το πλάνο του ο τεχνικός των κυανολεύκων της Λεμεσού, για να αντιμετωπίσει την πλέον φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος τη δεδομένη χρονική στιγμή. Οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, είναι δεδομένες.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές της λεμεσιανής ομάδας περιμένουν την ευκαιρία τους από τον Σωφρόνη Αυγουστή, για να δείξουν την αξία τους. Κόντρα στην ομάδα της Λάρνακας, τα πήγαν πάρα πολύ καλά οι Γιάννης Πίττας, Γιώργος Βασιλείου και Βαχίντ Σελίμοβιτς. Κάποιοι από αυτούς θα αγωνιστούν και βασικοί κόντρα στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Το πλέον σημαντικό είναι η ομάδα της Λεμεσού να συνεχίσει την αντεπίθεση διαρκείας και να εδραιωθεί στα πολύ υψηλά δώματα του βαθμολογικού πίνακα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: