Με τα δικά της παιδιά για ένα ιδανικό restart

Η ΑΕΚ, μπήκε ήδη στην επόμενη ημέρα της φυγής Ιδιάκεθ, Μουρίγιο και άπαντες έχουν ταρακουνηθεί με την αποφασιστικότητα του Άντρου Καραπατάκη, για να ανατρέψει την κατάσταση.

Μια κατάσταση μέσα από την οποία καθαρή την «έβγαλαν» οι ποδοσφαιριστές της Λαρνακιώτικης ομάδας, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο. Ο πρόεδρος της ομάδας, φρόντισε να το περάσει και αυτό μέσω ομιλίας που είχε πραγματοποιήσει με τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ενέκρινε το αίτημα της ΑΕΚ η ΚΟΠ

Πλέον, η επόμενη μέρα μέχρι και την πρόσληψη του νέου τεχνικού, έχει όνομα. Ο Ηλίας Χαραλάμπους, θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας και αυτό είναι άκρος αποδεκτό από όλους. Ο Κύπριος βοηθός προπονητής, βρίσκεται αρκετά χρόνια στην ομάδα και σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι ο πλέον κατάλληλος για να αναλάβει αυτή την κατάσταση.

Δίπλα του φυσικά, και ο Νταβίντ Καταλά, ο οποίος θα θεωρείται σημαντικός παράγοντας δίπλα από τον Ηλία Χαραλάμπους. Οι δυο τους φιλοδοξούν να κάνουν ένα restart, ούτως ώστε η ομάδα της Λάρνακας να αρχίσει σιγά σιγά να βρίσκει τα βήματά της.

Ο 39χρονος πλέον πρώην αμυντικός της ΑΕΚ, θα έχει την ευθύνη της ομάδας για τον αγώνα αρχικά με την Πάφο, χωρίς κανείς να γνωρίζει μέχρι πότε θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η μουρμούρα που αναγνώρισε ο Καραπατάκης και η... ψήφος στον Ηλία

Το πιθανότερο σενάριο είναι να μην προβεί σε αρκετές αλλαγές, σε σχέση με τις επιλογές του Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Οι μικρές διαφοροποιήσεις, που ενδέχεται να πραγματοποιήσει, είναι κατά πάσα πιθανότητα στα πρόσωπα τα οποία θα πάρουν φανέλα βασικού. Οι Φιόλιτς και Φλοριάν, αναμένεται να ενεργοποιηθούν και να δώσουν βοήθειες.

Φυσικά τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για το δίδυμο Ηλία και Καταλά. Η ΑΕΚ, έχει αρχικά την επόμενη αγωνιστική αγώνα απέναντι στην Πάφο και στην συνέχεια μια δύσκολη έξοδο απέναντι στην Ομόνοια στη Λευκωσία.

Θαύματα, δεν μπορούν να γίνουν μέσα σε λίγες μέρες, αλλά το κλειδί για να καταφέρει η ΑΕΚ να ανακάμψει είναι η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Εκεί πρέπει να δώσει βαρύτητα το προπονητικό τιμ των κιτρινοπρασίνων.

Αρχής γενομένης, το παιχνίδι απέναντι στην Πάφο στο Αρένα, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ανέβει ψυχολογικά η ομάδα της Λάρνακας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: