Πώς βλέπει ο Γεωργίου την Ομόνοια και τις αλλαγές του Μπεργκ

Την δική του τοποθέτηση για την Ομόνοια και το θέμα με τις αλλαγές του Χένινγκ Μπεργκ, πραγματοποίησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Νικόλας Γεωργίου.
 
Μιλώντας στον Active, τόνισε την μεγάλη αλλαγή προς το καλύτερο της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας.
 
Αναλυτικά:

Για τη φετινή Ομόνοια: «Είναι πολύ σοβαρή ομάδα, δυσκολοκατάβλητη. Πολύ αφοσιωμένη στην άμυνα, ιδρώνεις να τις κάνεις ευκαιρία. Είναι σκληρή ομάδα, βλέπω παίκτες πειθαρχημένους. Κάνει ξεσπάσματα 5 – 10 λεπτών και βάζει γκολ. Είναι πολύ διαφορετική ομάδα. Εγώ το είπα, αν συνεχίσει έτσι κτυπάει και τίτλο».

«Μόνο για να γελούμε είναι. Όταν η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, τότε ο ποδοσφαιριστής που θα μπει δεν θα έχει πρόβλημα να αποδώσει. Εντάξει λείπει ο ρυθμός, αν δείτε όμως τον Χουμποτσάν που ήταν παροπλισμένος ήταν ο καλύτερους του γηπέδου με τον ΑΠΟΕΛ. Μπαίνουν σε ένα σύνολο καλοκουρδισμένο και δεν έχει πρόβλημα ρυθμού. Το πρόβλημα θα είναι αν γίνουν μαζεμένες αλλαγές. Δεν κρίνω τις αλλαγές, αλλά εγώ αν ήμουν θα έκανα. Είναι 12 αγωνιστικές η Ομόνοια είναι δεύτερη.  20-22 παιχνίδια δεν είναι πολλά. Οι ρυθμοί δεν είναι έντονοι. Δεν υπάρχει Ευρώπη και δεν θα υπάρξει πρόβλημα, έτσι το φιλοσοφώ εγώ. Εγώ λέω μπράβο σε ότι έκανε ο προπονητής. Έφτιαξε μία ομάδα αρκετά καλή που αισιοδοξώ πως θα συνεχίσει μέχρι τέλος», σχολίασε για τις αλλαγές του Μπεργκ.