Καμπάνα δύο αγωνιστικών στην Κ19 του Ολυμπιακού για τα επεισόδια με Μπάγερν

Η εισβολή κουκουλοφόρων στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη στη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Κ19 για το Youth League έφερε τιμωρία δύο αγωνιστικών χωρίς κόσμο από την UEFA.

Την ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών αποφάσισε να επιβάλλει η πειθαρχική επιτροπή της UEFA στον Ολυμπιακό για τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κ19 με την αντίστοιχη της Μπάγερν για το Youth League, όπως ανακοινώθηκε επίσημα την Τρίτη μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η τιμωρία επιβλήθηκε βάσει του άρθρου 16 (1) που έχει να κάνει με την ανεπαρκή οργάνωση από πλευράς της γηπεδούχου ομάδας, με τον Ολυμπιακό να καλείται να παίξει με κλειστές τις πόρτες το επόμενο παιχνίδι του και η τιμωρία για το δεύτερο ματς να είναι με αναστολή για έναν χρόνο.

Υπενθυμίζεται πως το ματς μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μπάγερν την 22η Οκτωβρίου για την Youth League είχε διακοπεί στο 84ο λεπτό, όταν εισέβαλαν 80 κουκουλοφόροι στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και επιτέθηκαν με φωτοβολίδες, κράνη, λοστούς και καρέκλες σε οπαδούς των Βαυαρών που βρίσκονταν στις εξέδρες προκαλώντας τον τραυματισμό τεσσάρων εξ αυτών.

Για μερικά λεπτά επικράτησε χάος, ενώ αποχώρησαν οι κουκουλοφόροι, οι παίκτες του Ολυμπιακού έσπευσαν προς το μέρος όπου βρισκόταν οι οπαδοί της Μπάγερν και ζήτησαν συγγνώμη, ενώ το ίδιο έπραξαν και προς τους συναδέλφους τους ποδοσφαιριστές της γερμανικής ομάδας.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Ιράν: Απόλυτα ασφαλείς οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στην Ισφαχάν
LIVE: Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν-Διαψεύδει η Τεχεράνη
Καταρρίφθηκαν drones αλλά δεν έγινε επίθεση με πυραύλους υποστηρίζει το Ιράν-Kανένα σχόλιο από Ισραήλ
Χειροπέδες σε 31χρονο για τη βομβιστική επίθεση σε γνωστό μπαρ στον Πρωταρά
ΒΙΝΤΕΟ: Παγκόσμιος συναγερμός-Προχώρησε σε αντίποινα το Ισραήλ, πύραυλοι έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν
Έσπασαν το φράγμα των 7.000 τα παράπονα για τους δρόμους-Αποπερατώθηκε ένα στα τέσσερα προβλήματα
Σπέρνει στην Ευρώπη για να θερίσει στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης
Εμπρηστές και αστυνόμοι: Πώς εξελίσσεται το παιχνίδι...
Παίρνει τις λιμουζίνες, δίνει μικρότερα ηλεκτρικά οχήματα στους αξιωματούχους η Κυβέρνηση-1.6 εκ. ευρώ το κόστος
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ