Αναθεώρηση στόχων, αλλαγές και το τρένο… πάει

Άλλο ένα χαμένο παιχνίδι για την ΑΕΚ. Άλλη μια τραγική εικόνα για τους Λαρνακείς. Άλλη μια αποκαρδιωτική εμφάνιση. Άλλο ένα παιχνίδι που η ΑΕΚ, ήταν πολύ κατώτερη των περιστάσεων. Οι κιτρινοπράσινοι, βρίσκονται σε βαθιά κρίση και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει τόσο εύκολα.

Αλήθεια τώρα, ποιος μπορεί να βρεθεί προοπτική βλέποντας την εικόνα που βγάζει αυτή η ΑΕΚ; Η ομάδα του Βάσκου τεχνικού, πραγματοποιεί ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα της των τελευταίων ετών και σίγουρα αυτό δεν θα μείνει στο ντούκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ζητούν την απομάκρυνση Ιδιάκεθ-Παίρνει αποφάσεις ο Καραπατάκης

Το κερασάκι στην τούρτα, ήρθε να δέσει με την οδυνηρή ήττα στο Τσίρειο και πλέον κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, ο Άντρος Καραπτράκης, «σήκωσε» τα μανίκια και είναι έτοιμος να λάβει σημαντικές αποφάσεις, που δεν θα αφήσουν κανένα εκτός εξίσωσης. Στο στόχαστρο του ισχυρού άντρα των κιτρινοπρασίνων είναι όλοι από προπονητή μέχρι ποδοσφαιριστές και γυμναστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το αχανές βλέμμα του Καραπατάκη και ο εκνευρισμός του Ιδιάκεθ με τον Μουρίγιο

Μάλιστα, μετά το παιχνίδι, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, επέστρεψαν στο Αρένα για να πάρουν τα αυτοκίνητα τους και εκεί τους περίμεναν μερικοί φίλαθλοι της ομάδας. Συζήτησαν με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους και αποχώρησαν χωρίς να υπάρχει κάτι το οποίο χρίζει αναφοράς. Σε κοσμικά πάντα πλαίσια οι οπαδοί ζήτησαν εξηγήσεις για αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα με τους ποδοσφαιριστές να αναλαμβάνουν την ευθύνη.

Η ΑΕΚ, στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, βρίσκονται πολύ μακριά από τους στόχους τους που είναι η απευθείας έξοδος στην Ευρώπη. Πρέπει να αλλάξουν αρκετά στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, αλλά και σύντομα για να μην χαθεί το τρένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: