Αδειάζει την κλεψύδρα του Ντολ ο Πετρίδης παρά το... αγκάθι του Γερμανού

Την επόμενη μέρα μετά την πρώτη - οδυνηρή με τον τρόπο που ήρθε - ήττα από τον Ολυμπιακό άρχισαν να κοιτάζουν στον ΑΠΟΕΛ με τις εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Τόμας Ντολ να είναι ραγδαίες.

Οι γαλαζοκίτρινοι καλούνται να γυρίσουν άμεσα σελίδα αφού την Πέμπτη (12/12) θα παίξουν τον τελευταίο – βαθμολογικά αδιάφορο – παιχνίδι κόντρα στη Σεβίλλη για το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ακολουθεί και η δύσκολη συνέχεια στον θεσμό του πρωταθλήματος. 

Μετά τη χθεσινή (8/12) συνάντηση που είχαν οι διοικούντες με τον Τόμας Ντολ, αποφασίστηκε ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών που μοιραία οδηγούνται σε διαζύγιο, κάτι που αναμένεται ν΄ανακοινωθεί εντός των επόμενων ωρών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με το ένα πόδι έξω ο Ντολ, εν αναμονή ανακοινώσεων στον ΑΠΟΕΛ

Τεράστιο αγκάθι στην όλη υπόθεση αποτελεί ο αρκετά ψηλός μισθός με τον οποίο αμείβεται ο Ντολ, γεγονός που προβλημάτισε τους παράγοντες των γαλαζοκιτρίνων, ενώ πρέπει να έχουμε κατά νου ότι οι πρωταθλητές δεν έχουν αποπληρώσει πλήρως τις οφειλές του συμβολαίου του πρώην τεχνικού τους, Πάολο Τραμετσάνι. 

Μαζί με τον Τόμας Ντολ θ' αποχωρήσει και ο βοηθός του Ραλφ Ζούμντιγκ αλλά και ο πρώην βοηθός του Τραμετσάνι, Πασκουάλε Ρόκο, ενώ ο Λούκας Χατζηλούκας θα πάρει άμεσα θέση στο προπονητικό τιμ των γαλαζοκιτρίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πήρε το αιώνιο ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η Ομόνοια

Ο Κύπριος πρώην κόουτς της Δόξας ενδέχεται ν' αποτελέσει τον πρώτο προπονητή των γαλαζοκιτρίνων στον τελευταίο αγώνα για τη φάση των ομίλων, αφού άπαντες θέλουν να γίνει μια προσεκτική και σωστή επιλογή για τον αντικαταστάτη του Γερμανού.

Τα σενάρια για τον διάδοχο του Ντολ έχουν αρχίσει ήδη, με αρκετούς προπονητές που δούλεψαν στο παρελθόν τον ΑΠΟΕΛ να έχουν γραφτεί (σ.σ. Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Τόμας Κρίστιανσεν και Μαρίνος Ουζουνίδης) χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί οτιδήποτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καζάνι που βράζει οι ΑΠΟΕΛίστες-Έντονες οι αντιδράσεις μετά την απρόσμενη ήττα

Καιρός για δάκρυα στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει γι’ αυτό και οι πρωταθλητές θα πρέπει να ξεχάσουν γρήγορα την ήττα από τους μαυροπράσινους και να δουν τα επόμενα παιχνίδια, ασχέτως με το τι θα γίνει με την απομάκρυνση του Ντολ από τον πάγκο της ομάδας.