Οι ευθύνες και η αρρώστια δίχως γιατρειά στην ΑΕΚ

Η φετινή ΑΕΚ δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που θαυμάσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Η προβληματική αγωνιστική εικόνα συνεχίζεται και η δεύτερη συνεχόμενη ήττα από την Ανόρθωση στο πρωτάθλημα κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για την διεκδίκηση των φετινών στόχων.
 
 Η διοίκηση Άνδρου Καραπατάκη παρακολουθεί την διαμορφωθείσα κατάσταση, ζυγίζει όλα τα δεδομένα και δεν θα βιαστεί να πάρει τις όποιες αποφάσεις. Οι ευθύνες για τη φετινή τραγική σεζόν βαραίνουν όλους και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα στο παρόν στάδιο.
 
Όπως έχει διαμορφωθεί η παρούσα κατάσταση, το επόμενο παιχνίδι στο Τσίρειο κόντρα στον Απόλλωνα την ερχόμενη Κυριακή (08/12) είναι το πλέον κρίσιμο της σεζόν. Αυτό το έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές τις προηγούμενες μέρες, αλλά το δεδομένο είναι πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για αγωνιστικές απώλειες.
 
 Ένα ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα, ίσως να φέρει άμεσες εξελίξεις και συνήθως, αυτός που την πληρώνει είναι ο εκάστοτε προπονητής. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δεν έχει καταφέρει να φέρει βελτίωση στο αγωνιστικό της πρόσωπο από την αρχή της σεζόν και η θέση του μοιάζει ως επισφαλής, για την ώρα.
 
Επιπρόσθετα, πολλές ευθύνες για τον προγραμματισμό του περασμένου καλοκαιριού φέρει και ο αθλητικός διευθυντής της λαρνακιώτικης ομάδας, Άντερ Μουρίγιο. Ο Βάσκος παράγοντας δεν έχει καταφέρει να ενισχύσει κατάλληλα την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι και το ρόστερ της ΑΕΚ μοιάζει… λειψό σε ορισμένες καίριες θέσεις. Διορθωτικές προθαφαιρέσεις μπορούν να γίνουν πολύ σύντομα, αλλά ίσως να είναι αργά μέχρι τότε.
 
Πολλά μπορούν να αλλάξουν με τις σωστές κινήσεις, όμως η ομάδα βρίσκεται μπροστά σε μια παρατεταμένη κρίση, η οποία μοιάζει να μην έχει την σωστή γιατρειά. Για την ώρα, τουλάχιστον…
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: