Ο Γολγοθάς του Απόλλωνα και η ανταπόκριση των άμεσα υπευθύνων

Άλλα δύο ντέρμπι μέσα στον Ιανουάριο προέκυψαν στον Απόλλωνα. Το αποτέλεσμα της κλήρωσης του Κυπέλλου Κύπρου έφερε στο δρόμο της λεμεσιανής ομάδας τον ΑΠΟΕΛ, σε μια «τιτανομαχία», νωρίς μέσα στον θεσμό.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σωφρόνη Αυγουστή και των ποδοσφαιριστών του γίνεται όλο και δυσκολότερο, με την έναρξη του νέου χρόνου. Δεν είναι υπερβολή να τονίσουμε πως στην ομάδα της Λεμεσού θα κληθούν να δώσουν μαζεμένα παιχνίδια ντέρμπι χωρίς «ανάσα». Σε αυτά, ίσως να κριθεί, και ολόκληρη η έκβαση της σεζόν για τον Απόλλωνα.

Στην ομάδα της Λεμεσού, γνωρίζουν τις δυσκολίες των προκλήσεων που είναι μπροστά τους, αλλά είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στο έπακρο και να ξεπεράσουν τα όποια εμπόδια. Οι κυανόλευκοι του Αυγουστή βρίσκονται σε διαρκή αγωνιστική άνοδο και θα επιδιώξουν αυτό να συνεχιστεί με κάθε κόστος και στη συνέχεια.

Είναι μια σειρά αγώνων μέσα στον Δεκέμβριο και στον Ιανουάριο, οι οποίοι θα κρίνουν πολλά για τους στόχους της ομάδας και όλοι στο Κολόσσι αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες του. Από την άλλη, όμως, είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, για να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους και να δουν το μέλλον με περίσσια αισιοδοξία.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: