ΒΙΝΤΕΟ: Οι 58 μήνες φαγούρας της Ομόνοιας κόντρα στη Δόξα

Άλλη μια πολύ δύσκολη αποστολή έχει η Ομόνοια, την ερχόμενη Κυριακή (08/12) κόντρα στη Δόξα. Οι πράσινοι θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, μετά την ισοπαλία της περασμένης Δευτέρας (02/12) με τον ΑΠΟΕΛ και να «κτίσουν» πάνω στα θετικά της εμφάνισης αυτής.

Κόντρα στη Δόξα, η Ομόνοια «τρέχει» ένα μακροχρόνιο αρνητικό σερί, μέχρι και σήμερα. Η τελευταία εντός έδρας νίκη των πρασίνων επί της ομάδας της Κατωκοπιάς ήρθε την 1η Φεβρουαρίου 2015 με σκορ 4-2. Σκόρερ στο συγκεκριμένο παιχνίδι για την Ομόνοια ήταν οι Μίκαελ Ποτέ και Κριστοβάο Ράμος. Αμφότεροι σκόραραν από δύο φορές, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Για τη Δόξα, είχε σκοράρει δύο φορές ο Ρικάρντο Λόμπο.
 

Από την ημερομηνία του συγκεκριμένου παιχνιδιού, έχουν περάσει 58 μήνες και οι πράσινοι δεν έχουν καταφέρει στο μεσοδιάστημα να κερδίσουν την επόμενη τους αντίπαλο. Η ομάδα της Κατωκοπιάς κέρδισε δύο φορές την Ομόνοια στο ΓΣΠ μέσα σε διάστημα δέκα ημερών (14/02/18 με σκορ 2-3 για το Κύπελλο και 25/02/18 με σκορ 1-3 για το Πρωτάθλημα), ενώ κατάφερε να πάρει και την ισοπαλία σε τρεις άλλες περιπτώσεις.
 

Ο αγώνας της 12ης Σεπτεμβρίου 2015 για την 3η αγωνιστική της σεζόν 2015/16 έληξε ισόπαλος με 1-1, ενώ το ίδιο αποτέλεσμα ήρθε και στον αγώνα της 10ης Σεπτεμβρίου 2016. Το τελευταίο θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα της Κατωκοπιάς ήρθε πριν από μερικούς μήνες.

Στις 10 Φεβρουαρίου 2019, οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες με 2-2. Παβλόφ και Παπαφώτης έβαλαν μπροστά την Δόξα στο σκορ με 0-2, για να ισοφαρίσουν στα τελευταία λεπτά οι Χάρης Μαυρίας και Δημήτρης Κολοβός.
 

Από το παιχνίδι του περασμένου Φεβρουαρίου, μέχρι και σήμερα, έχουν μείνει στο ρόστερ της Ομόνοιας ελάχιστοι ποδοσφαιριστές. Αγωνίστηκαν ως βασικοί τότε οι Μαυρίας, Γκόμεθ και Κούσουλος, ως αλλαγή ο Νταρμπισαϊαρ, ενώ βρίσκονταν στον πάγκο χωρίς να χρησιμοποιηθούν οι Παναγή, Μανρίκε, Κατελάρης, Τζιωνής και Χαραλάμπους.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: